Modelcraft síkővágó csípőfogó

Shesto
4.690 Ft (3.693 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. április 23.
Cikkszám: SHE-PPL6704

Modelcraft síkővágó csípőfogó. Ideális vékony vezetékek, fotomaratott részek, puha fémek és műanyagok síkvágásához. Precíz és bonyolult vágásokra tervezték szűk helyeken és egyéb általános hobbi és kézműves alkalmazásokhoz.

4.690 Ft (3.693 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Modelcraft síkővágó csípőfogó

Ideális vékony vezetékek, fotomaratott részek, puha fémek és műanyagok síkvágásához. Precíz és bonyolult vágásokra tervezték szűk helyeken és egyéb általános hobbi és kézműves alkalmazásokhoz.

Fogók és fogók

Talán magától értetődő, ha azt mondjuk, hogy a fogók a legkülönfélébb vezetékek és egyéb anyagok megfogására és húzására szolgálnak. Mivel nagyon sokféle feladatra alkalmasak, a legjobb eredmény eléréséhez elengedhetetlen a „munkavégzéshez megfelelő szerszám” gondos kiválasztása. A Model craft kollekció miniatűr fogók hasznos választékát kínálja a legtöbb modellezési és hobbi alkalmazáshoz. A kényelmes szigetelt fogantyúk és a nyitható rugó örömtelivé teszik ezeknek a fogóknak és fogóknak a használatát

• Ideális fotómaratott részek, vékony huzalok és műanyagok síkvágásához
• Rugós hatású és kényelmes szigetelt markolat
• Általános hobbi és kézműves alkalmazások

A SHESTO Modelcraft kollekció

A SHESTO Modelcraft kollekció hasznos, gyakran nehezen beszerezhető precíziós kéziszerszámok és tartozékok széles választékát tartalmazza, amelyek minden szerszámosládához nélkülözhetetlenek. A Modelcraft eszközök kínálata számos olyan alkalmazást lefed, ahol részletességre, pontosságra és közeli ellenőrzésre van szükség, mint például: modellkészítés, általános hobbi és kézműves, elektronika és fénytechnika, felújítás és restaurálás, ékszerkészítés, valamint kisebb barkács- és háztartási javítások. .