TÁVIRÁNYÍTÓS AUTÓ FELNŐTTEKNEK

Távirányítós autók felnőtteknek kategóriánkban olyan csúcsjárgányok találhatóak, melyeket haladó felhasználóknak ajánlunk. Ezekhez a távirányítós autókhoz már gyakorlottabb kéz és nagyobb odafigyelés kell.

Az akadályok meg sem kottyannak nekik, ráadásul ultragyorsak is és nagyon sokféle terepen helytállnak.

Rendezés:

Egy távirányítós autó nem gyerekjáték. Legalábbis bizonyos típusaik nem azok, hiszen egyes modellek kifejezetten felnőtt kezekbe készültek.

Ezek mind összeszerelés, mind irányítás, mind sebesség szempontjából különböznek az egyszerűbb, gyerekeknek szánt modellektől. 

Egyes felnőtteknek készült távirányítós autó akár 60 km/h fölé is képes gyorsulni, bizonyos típusoknál pedig már a kormányszög állítgatása és a sebesség finom adagolása is lehetséges.

Férfias játék a távirányítós autó

Minden férfi kisfiú is volt egyszer és nagy valószínűséggel szeretett távirányítós autókkal játszani. Talán volt is neki, ha pedig nem, biztos egész gyerekkorában arról álmodozott, hogy ha egyszer felnő (és megteheti), megveszi a legszebbet, a leggyorsabbat és a legmodernebbet, amivel nemcsak a szobában, de kint – akár köves, földes úton – is tud majd száguldozni.

Ez egy olyan „szerelem”, amit nem nő csak úgy ki az ember, sőt, sokkal inkább belenő és életkorának előrehaladtával egyre jobban megél. Akik igazán rajonganak az autókért és a vezetés élményéért, nem elégszenek meg csupán annyival, hogy megszerzik a jogosítványukat, majd reggelente munkába menet ülnek a dugóba, mert itt igazából nem történik velük semmi.

Ők azok, akik kalandra, játékra, sebességre, az akadályok leküzdésére vágynak, melyeket egy távirányítós autóval át is élhetnek.

Nem, egyáltalán nem ciki, ha egy felnőtt férfi távirányítós autóval játszik, sőt! Sokan annyira imádják ezeket a távirányítós autókat, hogy egész gyűjteményt tartanak otthon belőlük, és ha már birtokukban van egy-két menőbb darab, azok tuti nem a dobozban csücsülnek. Mert a távirányítós autók terepre termettek, ahol maximálisan kihasználhatóak különleges tulajdonságaik, amiket a felnőttek is nagyon tudnak élvezni.

Versenyautók, monster truck-ok, sziklamászók és driftautók is várnak ebben a kategóriában, többféle színben, méretben és gyorsulásban. Ezek a távirányítós autók ajándéknak sem utolsók, így ha szeretteink körében van valaki, aki imádja a gyors autókat – mindegy, hogy azok kicsik vagy nagyok –, akkor egy felnőtteknek készült távirányítós autóban is biztosan örömét leli majd. Születésnap, karácsony vagy valamilyen jeles nap közeledtével igazi meglepetésben lesz része annak, akit egy ilyen járművel ajándékozunk meg.


Komolyabb tulajdonságaiknak megfelelően, ezeknek az autóknak az áruk is magasabb, mint a sima távirányítósoknak, ám ingyenesen szállítjuk ki őket, valamint típus szerint 6-12 hónapos garanciát is adunk hozzájuk. Ha pedig meghibásodnának, vagy alkatrész cserére kerülne a sor, akkor sincs ok az aggodalomra, hiszen garancián túli szervizelést is vállalunk, valamint számos autóhoz kiegészítő- vagy pótalkatrészek is megvásárolhatóak nálunk.