KÜLTÉRI AUTÓK HALADÓKNAK

Nagyobb tudás, nagyobb élvezet – akár ez is lehetne a mottója haladóknak készült, proporcionális (finoman szabályozható) kültéri távirányítós autóinknak, melyek már profi(bb) kezekbe valók. 

Mind sebességükben, mind pedig teljesítményükben többet tudnak ezek a járgányok, mint azok, melyeket egy kezdő is gond nélkül tud irányítani. Ide már az ügyesség kevés, hiszen nagyon jó térérzékelés és sok-sok gyakorlás kell ahhoz, hogy maximumot lehessen kihozni ezekből a távirányítós csodákból.

 

Rendezés:

Ismerve ezeknek a távirányítós autóknak a tulajdonságait, nem meglepő, hogy 20-30 év körüli srácok korukat meghazudtolva élnek-halnak az ilyen típusú autókért. Itt már szándékosan óvatosabban használjuk a játék kifejezést, hiszen ezek a járgányok már többek egyszerű távirányítós autóknál.

Ezek az RC kocsik már nem (csak) gyerekeknek valók, ugyanis méretükhöz képest bivalyerősek és hatalmasakat képesek ugrani. Az áruk sem a gyerekjátékok árát tükrözik, hiszen egy komolyabb darab már 30 ezer forint körül mozog, de az sem ritka, hogy megközelíti az 50 ezret.


Milyen típusokat forgalmazunk?

Haladóknak szánt kültéri távirányítós autóink között találhatóak buggy modellek, amik olyanok, mint a versenyautók, monster truckok, amik gyökereken, köveken is átmennek, szóval a keményebb terepekkel is egyszerűen megbirkóznak, short course-ok, amik jellemzője, hogy a kerekek a sárvédő alatt vannak (egyébként nagyon hasonlítanak az off road versenyautókra).

Truggy típus is van ebben a kategóriában, ami bármilyen terephez remekül alkalmazkodik és a legkönnyebben úgy lehet ezt elképzelni, mint egy buggy és monster truck autót összegyúrva.

Ahogy látható olyan széles skálán mozognak kültéri távirányítós autóink típusai, hogy azok között minden terephez remekül alkalmazkodó kocsik találhatóak, némely típusnál pedig többféle színből is lehet válogatni.

Különlegességeink közül kiemelnénk a driftelésre is alkalmas, Himoto által jegyzett távirányítós autóinkat, melyek az autó csúsztatására alkalmasak. Ezekhez még több koncentráció és jobb ütemérzék kell, hogy kellően megpörgethetőek legyenek.

Csakis szabadtéri használatra!

Mivel ezek az autók már képesek a 40+ km/h gyorsulásra ezért ezeket csakis kinti használatra ajánljuk. A modellek nemcsak távirányítósak, de tölthető akkumulátorral is rendelkeznek melyeket általában a csomaghoz járó USB-töltőkábelekkel lehet feltölteni.

Ha családi vagy baráti körben van olyan férfi, akiről tudni lehet, hogy gyerekkorában vágyott távirányítós autóra (vagy éppen volt neki), biztosan örülni fog egy ilyen kültéri szuper kocsinak, így ajándéknak is remek választás lehet bármely darab.
Ezeket már ingyenesen szállítjuk házhoz, hiszen minden esetben az árúk már meghaladja a 20 ezres limitet, ráadásul kiegészítő termék (pl. pótakkumulátor) is vásárolható hozzájuk.