MAKETT TANK

Változatos méretaranyú makett tankokkal várjuk a gyerekeket és a komolyabb gyűjtőket. Kiváló minőségű makettjeink között Ön is biztosan megtalálja majd, amit keres!
Rendezés:

Revell 1:76 PzKpfw II Ausf.F tank makett

Cikkszám: REV-3229
Raktárról azonnal
3.730 Ft

Revell 1:76 M24 Chaffee tank makett

Cikkszám: REV-3323
Raktárról azonnal
3.730 Ft

Talán nincs is olyan kisfiú a világon, aki még ne játszadozott volna el annak a gondolatával, hogy milyen jó lenne egyszer egy tankot vezetni.

Ezek a robosztus harci járművek mindig is az érdeklődés középpontjában voltak a fiúk körében, és ez alól a makett tankok sem kivételek.

A Revell makett tankok nemcsak részlet gazdag kidolgozottságuknak köszönhetően népszerűek a vásárlók, gyűjtők körében, de annyiféle típusú tank összerakható belőlük, amiből már egy komolyabb gyűjtemény is készülhet.

Az amerikai páncélosoktól kezdve, a huszadik század jellegzetes orosz/szovjet tankjain át egészen a közismert Bundeswehr fő harckocsitípusig, a Leopard 2 német harckocsig számos modell megépíthető ezekből.

Vannak köztük olyan makettek is, melyek elemei nem statikusak még összeszerelés után sem, vagyis fogatható löveggel, mozgó kerekekkel, nyitható/csukható ajtókkal rendelkeznek.

De nem csak aprólékos kidolgozottságuk miatt különlegesesek ezek a harci járművek.

Összerakásukkal is olyan élménydús pillanatokat szerezhetünk egy számunkra kedves személynek vagy éppen magunknak, amire még biztosan sokáig emlékezni fogunk.

Eleve egy makett összeszerelése megmozgatja az ember kreativitását, a kézügyességét, a figyelmét, miközben valami olyan maradandód épít, amire még évek múltán is jó lesz ránézni.

Ezért is van az, hogy akik egyszer is kipróbálja a makettezést és épít valamit, akkor is, ha nem ezt választja a későbbiekben élete egyik hobbijának, akkor is szívesen nézegeti majd a polcon például azt a tank makettet, amit napokon át építgetett, szépítgetett.

A Revell makettek mellett két másik népszerű márka termékeivel is lehet találkozni webshopos kínálatunkban, hiszen Zvezda, MasterBox és Italeri maketteket is forgalmazunk.

Vásárlás előtt ajánljuk átnézni a termék pontos leírását, hiszen itt minden esetben fel van tüntetve, hogy milyen kortól ajánljuk a megvásárolni kívánt terméket (általában 10 éves kortól), illetve az is jegyezve van, hogy az adott makett tank igényel-e összeragasztás és/vagy festést.

Ha szeretne egy egyedülálló makett tankot vásárolni, akkor kínálatunkban garantáltan nem fog csalódni! Ha pedig segítségre lenne szüksége a választáshoz, forduljon hozzánk bizalommal akár saját maga szórakoztatására, akár meglepetésnek szánná.