TÁVIRÁNYÍTÓS TEREPJÁRÓ

Nagyobb autó, nagyobb élvezet – akár ez is lehetne távirányítós terepjáró kategóriánk mottója, hiszen az itt található járgányok többsége nemcsak a legmenőbb terepjárók kicsinyített másai, hanem a legtöbb olyannyira bivalyerős is, hogy meg sem kottyannak nekik a nehezebb akadályok.

Legyen szó durván köves vagy homokos talajról, sima aszfaltról, gyökerekkel teli földről, füves pázsitról, ezek az autók úgy veszik az akadályokat, mint valós nagyságú, többtonnás társaik.

Ezek a távirányítós terepjárók már csak erősségük és gyorsulásuk miatt is kifejezetten kinti terepre termettek, egyes darabok 15 km/h sebességgel mennek, de akadnak köztük olyan darabok is, amik a 45 km/h sebességet is képesek felvenni gond nélkül.

Rendezés:

Egy távirányítós terepjáró a legjobb ajándék

Ha össze kellene állítanunk egy képzeletbeli listát azokról a „fiús” játékokról, amikből szinte lehetetlenség kinőni, bizonyosan első helyen a távirányítós autók és terepjárók szerepelnének.

Ez olyan szórakozás, mely kicsiket és nagyokat egyaránt képes lekötni, csupán annyi különbséggel, hogy korosztálynak megfelelően más és más típusú terepjárókat ajánlunk vásárlásra.

Egy ilyen játékkal az év bármely napján igazi örömet tudunk okozni, de ha emlékezetessé tennénk születésnapokat, névnapokat, karácsonyt vagy éppen egy jó bizonyítvány jutalmazásaképp lepnénk meg valamivel gyermekünket, akkor is nyugodtan választható egy, távirányítós terepjáróink közül.
 

Monster truckok és truggyk széles választékával várjuk

Többféle színben és méretben található nálunk távirányítós terepjáró, ugyanakkor többféle modell is várja vásárlóinkat.

Monster truckok, amik gyökereken, köveken is átmennek, szóval a keményebb terepekkel is egyszerűen megbirkóznak, truggy típusúak, amik bármilyen terephez remekül alkalmazkodnak és a legkönnyebben úgy lehet őket elképzelni, mint egy buggy és monster truck autókat, csak épp összekombinálva, valamint összkerék meghajtású buggykat, katonai terepjárókat és óriáskerekű versenyautókat is tartogatunk vevőinknek.


Ezekkel a kis imádnivaló „szörnyetegekkel” megfelelő töltés mellett típustól függően akár félórán át is játszhatunk megszakítás nélkül, legtöbbjük pedig olyan strapabíró alkatrészekből lettek összerakva, amik kiállják a terepek (és az idő) próbáját is. Azonban akkor sincs baj, ha idővel elkopna vagy meghibásodna egy alkatrész, hiszen a garancián túl szervizelést is vállalunk, valamint az általunk forgalmazott távirányítós terepjárók többségéhez csere akkumulátorokat és pótalkatrészeket is tudunk adni.