MAKETT KATONAI JÁRMŰ

Makett harci járművekkel várjuk azokat, akik kedvelik a militarty stílust és annak minden elemét. Harci jármű makettjeinket már 10 éves kortól ajánljuk.
Rendezés:

Revell 1:76 Humber Mk.II

Cikkszám: REV-3289
Raktárról azonnal
3.730 Ft

A military vagy más néven katonai stílus, illetve annak elemeit használó irányzatok évről évre felütik fejüket imitt-amott.

Találkozhatunk velük a divatban, a szórakoztató videójátékok és természetesen a kreatív játékok között is, így nem kellett sokáig arra sem várni, hogy az első makett autók és repülők után megjelenjenek az első makett harci járművek is.

Jeepek, katonai terepjárók, harckocsik, kommandós autók, tankok és még sok más harci jármű makett várja azokat, akiket érdekel ez a kicsit speciálisabb terület.

Ha ajándékot keresünk vagy csupán egy új hobbit magunknak, érdemes kipróbálni a makettezést, mert amellett, hogy ez egy szórakoztató időtöltés, amit nemtől és kortól függetlenül bárki űzhet, olyan figyelemre és kézügyességre van szükség hozzá, ami kiemeli a maketteket az egyszerű szabadidős tevékenységek sorából.

Egyszerre agy- és kézmunka, de kikapcsolódás is, amikor lelassul a világ körülöttünk, és olyan mintha csak mi lennénk: a több száz darabos, összeszerelésre váró alkatrészek és mi, ragasztóval a kezünkben.
 

Változatos méretarányú, statikus és mozgatható alkatrészű makett harci járművek széles palettáját találja meg nálunk, melyek között akadnak olyanok is, amik kifejezetten gyerekeknek készültek.

Ezek könnyebben összeszerelhetőek és legtöbb esetben festést sem igényelnek, míg a komolyabb, felnőtteknek és gyűjtőknek készült maketthez már nagyobb figyelem, nem ritkán pedig több napos finomítgatás kell a tökéletes végeredmény érdekében.

Mivel a makettek legtöbbjénél ragasztó tartja össze az elemeket, ezért a megfelelő ragasztó kiválasztása legalább olyan fontos, mint a számunkra legtetszetősebb makett megvásárlása.

Nálunk nemcsak több nemzetközi gyártó makettjét találja meg, de festékeket és ragasztókat is forgalmazunk azért, hogy mindent egy helyről szerezhessen be.

Ezzel időt és energiát spórolunk meg Önnek, így több ideje jut majd a makettezésre.