FIZETÉSI MÓDOK

Utánvét - készpénzes fizetés kiszállításnál:

A csomagautomata csak bankkártyás fizetést tesz lehetővé. 

Házhozszállításnál, postán maradó vagy postapontra történő kiszállítás esetében, utánvétes fizetési mód válsztásánál partnerünk 200,- Ft  kezelési kötséget számít fel, amely költség a szállítási díjhoz adódik hozzá.

Utánvét - készpénzes fizetés személyes átvételkor - díjmentes:

Személyes átvételnél lehetőség van készpénzes fizetési mód választására. Ennek nincs kezelési költsége.

Online Bankkártyás fizetés interneten keresztül - díjmentes:

A megrendelt termékeket megrendelés végén azonnal kifizetheti. A biztonságos fizetést a OTPMobil garantálja. Használhat bármely bank által kibocsátott, érvényes MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron és Amex/American Express kártyát.

Kártyaadatai mindvégig tökéletes biztonságban lesznek a fizetési szolgáltató, az OTP Mobil 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalán, webáruházunk csak a tranzakció eredményéről kap tájékoztatást. A vásárlás végeztével e-mailben is visszaigazoljuk a fizetés eredményét, illetve elküldjük az úgynevezett tranzakcióazonosítót. Fontos tudnivaló, hogy a kártya adatait a webáruházzal semmilyen módon nem osztja meg, azt kizárólag a SIMPLE szolgáltatás, az OTPMobil Kft. használja fel a tranzakció lebonyolításához.

Gyors áttekintés, hogy hogyan zajlik a bankkártyás fizetés:

  • a webáruház oldalán tegye kosárba a megrendelni kívánt árut
  • a Pénztárnál válassza ki a szállítási módot, majd a bankkártyás fizetési módot, végül az ellenőrző oldalon nyomja meg a "Megrendelem!" gombot
  • ezt követően átkerül a SIMPLE biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol adja meg kártyaadatait
  • még mindig biztonságos fizetőoldalon indítsa el a tranzakciót; a bank ilyenkor néhány másodperc alatt ellenőrzi az adatokat
  • a fizetést követően visszatér webáruházunkba, ahol a tranzakció eredményéről visszaigazolást kap

A sikeres tranzakciót követően (a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése után) a fizetési szolgáltató megkezdi a bankkártyához tartozó számla terhelését az áru ellenértékével. A tranzakció sikertelennek minősül, amennyiben nem jut vissza a fizetőoldalról a webáruház oldalára, vagy a böngésző "Vissza" vagy "Frissítés" gombjára kattint, esetleg bezárja a böngésző ablakot, mielőtt visszakerülne a webáruházba. Ha a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjávsal.

Bankkártás fizetés esetén Megrendelő elfogadja az alábbiakat:

"Elfogadom, hogy a Modern Retail Kft. (2040 Budaörs, Budafoki utca 5.) által a kisautok.hu, felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek a OTP Mobil Kft. 1093 Budapest, Közraktár u. 30-32. Adószám: 24386106-2-43 e-mail: ugyfelszolgalat@simple.hu), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím.
Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a Tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring."

Fizetés banki előreutalással - díjmentes: 

Amennyiben a rendelés során fizetési módként banki előreutalást választ, kérjük, hogy a megrendelés teljes végösszegét (a szállítási díjjal együtt) az alábbi bankszámlánkra utalja át:

MKB Bank Zrt.

Modern Retail Kft.

10300002-10711085-49020017 
IBAN: HU30 1030 0002 1071 1085 4902 0017
 
Kérjük, hogy az átutalás Megjegyzés sorában okvetlen tüntesse fel a megrendelése számát, amely a visszaigazoló e-mailben is megtalálható, különben nem tudjuk azonosítani a befizetést! Az összeg beérkezése után a választott módon juthat hozzá a megrendelt termékhez (személyes átvétellel vagy kiszállítással). Kérjük vegye figyelembe, hogy a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási vagy a személyes átvételi idő.