DRÓN

Drónok kezdőtől a profiig, akár gyerekeknek is! ➠ Több mint 1000 elégedett vásárlói értékelés ✓ 97,24% ajánlana minket ✓ 24 órás szállításMagyar garancia ✓ Akár ingyenes kiszállítás

✓ Bemutatótermünkben megtekintheti, kipróbálhatja a drónok legjavát.
✓ A megrendelt drónokat raktárunkból azonnal készletről szállítjuk.
 

Rendezés:

Mi a drón szó jelentése?

A pilóta nélküli kisebb és nagyobb gépeket egyaránt drónként szokták emlegetni attól függetlenül, hogy ember irányítja őket a távolból, vagy saját szenzorjaikkal tájékozódnak, esetleg előre megírt program alapján végzik a repülésüket.

Hol használnak drónokat?

Napjainkban a drónok használata egyre elterjedtebb és egyre inkább beleivódik a köztudatba, hiszen egyaránt használható hobbi-, üzleti-, és kereskedelmi célokra is.

Mik a drónok legfontosabb jellemzői?

A négy fő tényezőn kívül – funkciók, minőség, a használat könnyűsége és az ár-érték arány – nagyon fontos meghatározni, ki, hol és milyen célra szeretné használni a megvásárolni kívánt drónt.

Melyek a legjobb drónok 2020-ban?

Tapasztalataink szerint, az elmúlt években jelentősen megnőtt a kereslet a nagyobb tudású, drágább modellek iránt, amelyek olcsó, alapfunkciót társaiknál hosszabb repülési időt kínálnak, és jobb minőségben lehet velük videót rögzíteni.

Milyen drónt válasszak gyereknek?

A gyermekek kívánságlistáján egyre gyakrabban tűnik fel ez a szórakoztató elektronikai eszköz, ám a felnőttek is rajonganak érte, hiszen azokat a típusokat, amelyek videokamerával vannak ellátva, használhatjuk minden jelentősebb pillanat megörökítésére.

Milyen minőségű kamerát kapok a drónhoz?

Jó minőségű, igazán egyedi felvételek rögzíthetőek madártávlatból nyaralás, kirándulás alkalmával, de bármely más eseményen is különleges felvételeket készíthetünk velük.

Ha csak a repülési élményre vágyunk, akkor válasszunk egyet a kamera nélküli típusokból, ám már a legtöbb kamerás modellről is leszerelhetőek a kamerák, így növelhetjük a repülési időt is.

Milyen méretű drónt vásároljak?

Ha csak beltéren szeretnénk használni, akkor érdemes 20 cm alatti átmérővel rendelkező gépet választanunk, míg kintre minél nagyobb méretű és tömegű gépet veszünk, annál jobban járunk, mert így drónunk kevésbé lesz érzékeny a szélre és a nagyobb méretet messzebbről is láthatjuk.

Mit tanácsolnak kezdőknek?

Drónok esetében a legelterjedtebb és legkeresettebb kivitel a 4 rotoros megoldás, de létezik 6 rotoros modell is, melyek stabilabbak és precízebbek, viszont a repülési idejük picit kevesebb.

Mivel elsőre nem könnyű drónt röptetni, így azt tanácsoljuk, hogy az első, megvásárlásra szánt darab mindenképp olyan legyen, ami kellően strapabíró, és lehetőleg nem túl drága, így ha esetleg fenn akad egy fán, nem túl nagy a veszteségünk és olcsó alkatrészekkel tudjuk javítatni.

Milyen élményben lesz részem?

Egyedi, izgalmas, valamint igazi kihívás az irányításuk, ám mint minden ilyen típusú szerkezetnél, ezeknél is ajánlott betartani bizonyos előírásokat és javaslatokat a biztonságos és körültekintő használatra vonatkozóan.

Forduljon hozzánk bizalommal bármely drónt érintő kérdésével, de alkatrész megvásárlás és szervízelés esetén is.