Makett Autó

Egészen elképesztő pontossággal készült, különböző méretarányú makett autó választékkal várjuk vásárlóinkat. A gyerekjátékokon keresztül egészen a gyűjtői darabokig itt minden megtalálható.
Rendezés:

Revell 1:32 VW Beetle makett autó

Cikkszám: REV-7681
Raktárról azonnal
5.090 Ft

Airfix QUICKBUILD McLaren P1 Green

Cikkszám: AIR-J6021
Raktárról 4 nap
6.990 Ft

Airfix QUICKBUILD VW Beetle sárga

Cikkszám: AIR-J6023
Raktárról 4 nap
6.990 Ft

Airfix QUICKBUILD Audi TT Coupé

Cikkszám: AIR-J6034
Raktárról azonnal
6.990 Ft

Airfix QUICKBUILD Ford Mustang GT

Cikkszám: AIR-J6036
Raktárról 4 nap
6.990 Ft

Airfix QUICKBUILD Bugatti Chiron

Cikkszám: AIR-J6044
Raktárról 4 nap
6.990 Ft

Airfix QUICKBUILD Audi R8 Coupé

Cikkszám: AIR-J6049
Raktárról azonnal
6.990 Ft

Maketteket gyűjteni szerelem, ami legtöbbször egy meglátni és megszeretni pillanattal indul.

Az ember meglát egy makett autót valahol, és ha szerencséje van kézbe is tudja venni, forgatja, vizsgálgatja, majd egy életre elköteleződik a makettezés mellett.

Mert van abban valami azonnal beszippantó, mikor különböző színű, méretű és formájú elemeket lehet összepakolgatni, esetleg szétszedni, ragasztgatni, festeni.

Mert sok esetben ezek a makett autók végleges formájúkat csak úgy nyerhetik el, ha időt, energiát nem sajnálva, minden kézügyességünket bevetve késszé alakítjuk őket.

Ehhez nagy valószínűséggel jó minőségű ragasztóra, festékekre is szükségünk lesz, mint kiegészítőkre, ám a jó hír, hogy ezek is beszerezhetőek nálunk. Így nem marad más dolgunk csak keresni a lakásban egy nyugodt pontot, egy stabil asztalt, ahol elkezdődhet a makettezés és összerakhatjuk azokat az álomautókat, amiket ha a garázsban nem is tudunk parkoltatni, a gyerekszoba, a nappali, a dolgozószoba vagy az iroda polcán bizonyosan igen.

Porsche, Mercedes, Ford, Renault, Corvette, Volkswagen, BMW, Audi és Citroen makett autók széles választéka megtalálható nálunk, de akkor is érdemes szétnézni a kínálatunkban, ha nem klasszikust, hanem valami igazán egyedit és stílusost keres.

A Volkswagen Typ 2 - vagy, ahogy a legtöbben ismerik, a T1 Samba - túlzás nélkül a világ egyik legismertebb busza, nálunk pedig megtalálható a makettje Flower Power típusban, ami a hippi korszakot idézi, de ha a színtiszta elegancia és kifinomultság vonzza, gyönyörű Mercedes Benz 540K modellt is beszerezhet nálunk.

De nemcsak gyűjtőknek és gyermeklelkű felnőtteknek tartogatunk maketteket, hanem egyszerű összeszerelésüknek köszönhetően kifejezetten gyerekeknek készült makett autókat is kínálunk vásárlóinknak.

Egy makett autóval meglepni a család bármely tagját nem egyszerűen csak olyan, mint mikor egy igazán jó ajándékot találunk: makettet ajándékozni egyenlő azzal, mint mikor az ember élményt ajándékoz egy számára kedves személynek.

Élményt, ami elkíséri, ami feltölti, és ami lehet, hogy egy életen át tartó szenvedéllyé alakul.