MAKETT DISNEY REPCSIK, VERDÁK

A legkisebbeket Disney Verdák és Repcsik makettekkel várjuk, hiszen a makettezést nem lehet elég korán elkezdeni. Ezeket a Disney maketteket könnyű összeszerelés és változatos méretarány jellemzi.
Rendezés:

Gyerekek és felnőttek milliói rajonganak a Disney rajzfilmekért világszerte, nem véletlenül, hiszen mindegyik mesének jó sztorija, szerethető karakterei és remek animációja van.

A The Walt Disney Company nemcsak rövid meséket gyárt, hanem évente több egész estés mesével is elkápráztatja a kicsiket és nagyokat.

Meséik közül az elmúlt évek két legnépszerűbbje a Verdák és a Repcsik voltak, melyek központi figurái mókás, színes autók és repülőgépek, amik nem ritkán emberi tulajdonságokkal is fel vannak ruházva, beszélnek, van arcmimikájuk és szinte azonnal beazonosíthatók még azok számára is, akik nem látták még a meséket.

Bár a makettezést legtöbben felnőtt időtöltésnek gondolják, a kicsik számára is léteznek igazán könnyen összeszerelhető makettek, amik többsége nem igényel sem festést, sem ragasztást.

Ezek a makettek olyanok, mint bármely más játékok, viszont összeszerelés után nagy valószínűséggel nem egy polcon végzik majd.

Akár már 4 éves kortól is szórakoztatóak tudnak lenni a gyerekeknek, van köztük, ami hang- és fényeffektekre képes, de akadnak olyanok is a termékek között, amiknek bizonyos alkatrészeik mozgathatóak, így a játék öröme még nagyobb lehet.

Ezeknél a maketteknél nem is annyira az összeszerelésen, mint inkább a játék felemelő élményén van a hangsúly.

Persze a több elemből álló makettek még így is képesek órákra lekötni a gyerekeket, ami egy játéknál egyáltalán nem hátrány, sőt!

Ha szülőként már régóta kedveljük ezt a szabadidős tevékenységet, és szeretnénk rávezetni csemeténket is a makettezés varázsára, érdemes először ilyen típusú makettet adni a kezébe, hiszen ezzel első pillanattól meglehet a sikerélménye.

Lil' Dipper a talpraesett, hősszerelmes repcsi, a Nagy Fehér Észak büszkesége, Rochelle a repülő vagy éppen McQueen a tűzpiros autó is összeszerelhető makettből.

A két vezető makett gyártó cég, a Revell és a Zvezda is kínál ilyen típusú maketteket 4-től 10 éves korig.

Remek választás, ha valami különleges ajándékkal lepnénk meg gyermekünket, de akkor is, ha csak egyszerűen mást keresnénk számára a klasszikus játékokon túl!