MAKETT STAR TREK

A Voyager űrszonda és az Enterprise felderítőhajó is összerakható Star Trek makettjeinkből. Sorozatrajongóknak kihagyhatatlan lehetőség, gyerekeknek igazi móka, felnőtteknek pedig egy kis röpke időutazás vissza a hetvenes évekbe.
Rendezés:

A rock and roll fenegyerek, Elvis Presley, Obama, amerikai elnök, de még a népszerű énekesnő, Rihanna is kedvenc szériájaként jelölte meg a Star Trek sorozatot, méltán, hiszen rajtuk kívül még emberek millióit babonázott meg a 70-es évek kultikus tudományos-fantasztikus sorozata, melynek máig sok követője van.

Az ikonikus szereplőnek számító Kirk kapitány vagy Mr. Spock nevére sokan felkapják a fejüket, hiszen azonosítani tudják a sorozattal őket, ám ezekre a Star Trek makettekre is biztosan rögtön felfigyel az, aki látott már néhány részt belőle.

A mindenkori Enterprise csillaghajó vagy tradicionálisan a Csillagflotta zászlóshajója, de a Voyager űrszonda is külön makettként építhető meg hála az egyik legnagyobb makett gyártó cégnek, a Revellnek, akiknek termékei kifejezetten úgy lettek piacra dobva, hogy a célközönségük között nem csak a gyakorlott makettezők vannak, hanem az abszolút kezdők is.

A Revell márkáról tudni kell, hogy sokan ilyen típusú makettekkel kezdték ezt a hobbit, hiszen egyszerű összeszerelhetőség és elérhető ár jellemzi a termékeiket. Így ha az is prioritás, hogy könnyen kezelhető legyen a makett, mert gyerkőcnek szánjuk, érdemes nemcsak a Star Trek makettek között nézelődni, de a többi kategóriában fellelhető Revell makettekkel is megismerkedni.

Persze ezek között is akadnak olyan csomagok, amikért már mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, például az Enterprise TECHNIK megnevezésű makettért, ami amellett, hogy festést és ragasztás igényel, beépíthető alkatrészeinek köszönhetően élethű fény- és hangeffektekre is képes.

Ha pedig Öné lett az egyik legmenőbb Star Trek űrhajó, használjon a több száz alkatrészes összeszereléshez minőségi ragasztót, melyhez szintén hozzájuthat tőlünk.

Az alap Star Trek makettek 12 éves kortól, míg a TECHNIC megjelöléssel ellátottak 14 éves kortól ajánlottak.

Ne habozzon, rendelje meg most valamelyiket vagy látogasson el személyesen üzletünkbe, ahol szakembereink segítik majd a döntésben.