MAKETT STAR WARS

Cirkáló, birodalmi lépegető és csillagvadász gép is építhető azokból a Star Wars makettekből, melyek kuriózumnak számítanak minden gyűjtő számára. Makett boltunkban ehhez a rendkívüli hobbihoz nélkülözhetetlen kiegészítőket és eszközöket is megvásárolhat.
Rendezés:

Revell 1:52 Star Wars Snowspeeder

Cikkszám: REV-3604
Raktárról 4 nap
3.890 Ft

George Lucas 1977-ben indította útjára a filmtörténet egyik legnevesebb film sorozatát, a popkultúra azon megkerülhetetlen darabját, melyen generációk nőttek és nőnek fel a mai napig.

Akik megtapasztalták már milyen is az az igazi Star Wars-élmény, és láttak legalább egynél több filmet a szériából, azoknak a nálunk is megvásárolható Star Wars makettek ismerősek lesznek.

Itt az ideje, hogy megváljunk a képzeletben magunkhoz ragadott fénykardtól és valami merőben másba kezdjünk, aminek szintén sok köze van ehhez a sci-fi és fantasy világhoz… kezdjünk el már holnap makettezni és gyakoroljunk Star Wars maketteken!

Bármelyik korosztályról is legyen szó, szinte lehetetlen, hogy valaki ne hallott volna még a Csillagok Háborújáról még akkor sem, ha esetleg egyetlen egy részt sem látott belőle.

Abban viszont, aki látta a filmeket, biztosan mély nyomott hagyott! Ha akad a családi, baráti körben Star Wars rajongó, ha a pasink egy szerethető kocka, aki imád mindent, ami Star Wars-os, akkor a jövőben nem lesz többé gondunk az ajándékozással.

Hogy miért? Mert születésnapokon, karácsonykor és egyéb jeles napokkor is tuti meglepetés egy Star Wars makett, amivel aztán a megajándékozott meg is harcolhat annak rendje s módja szerint ragasztgatással, a darabok összeillesztésével, festéssel és matricázással.

A film első trilógiájából ismerős X-wing vadászgép, Han Solo űrhajója, a Millennium Falcon (Ezeréves Sólyom), Kylo Ren parancsnoki űrhajója az Ébredő erőből is megépíthető makettből elképesztő részletgazdagsággal.

Vannak kifejezetten apróságok (6-8-10 éves) számára készült Star Wars makettjeink, melyek alkatrészei mozgathatóak, viszont nem igényelnek komolyabb összeszerelést, sem festést, így ezeknél inkább a játék öröme dominál.

A komolyabb darabokkal már a felnőttek töltik szívesebben a szabadidejüket, ám az biztos, hogy bármilyen Star Wars makettről is legyen szó, ez az egyik legmenőbb dolog, amivel dekorálhatunk egy polcot otthonunkba.

Ha féltjük, akkor pedig tegyük látványos, ám jól elzárt helyre a kíváncsi tekintetek és kezek elől, mert ezeknek biztosan mindenki a csodájára fog járni.