Combat Patrol: Space Wolves

Games Workshop
40.990 Ft (32.276 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. július 23.
Cikkszám: GW-53-37
Ha egy dicsőséges sagát akarsz szerezni a csatában, akkor a Combat Patrol: Space Wolves a hősies harcosokkal fogja ellátni, amelyekre szükséged van! Ennek a készletnek a tartalmát kifejezetten úgy választottuk ki, hogy ideális Space Wolves-erőt biztosítson a Combat Patrol méretű játékokhoz – körülbelül 25 teljesítményszintnyi miniatűr. 17 db, több részből álló, műanyag figurát tartalmazó kezdődoboz Warhammer 40 000 Space Marines Space Wolves sereghez.
Sereg/frakció
Space Wolves
40.990 Ft (32.276 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Figurás társasjáték összerakható figurái - műanyag.

Az Űrfarkasok a könyörtelen vadászok vad Űrhajós fejezete. Fenris jeges halálvilágából származnak, és igyekeznek utánozni primarchjuk, Leman Russ, a farkaskirály erejét, ravaszságát és üvöltő vadságát. Az Űrfarkasok az emberiség ellenségeinek üldözésében a Csillagtengeren át az Adeptus Astartes fejlett technológiáját és halálos fegyvereit alkalmazzák a látszólag vad barbárság bőrén. Harci tankjaik páncélozott oldalára rovásírásos totemek vannak írva. A plazmatekercsek csillogó fényében primitív fétisek agyarai csillognak, a hatalmi páncélzaton pedig fenyegető viharok színében lógnak az alfa-ragadozók bundái. Mellettük becsapódnak otthonuk óriás farkasai, és az Űrfarkasok hangos üvöltésüket veszik fel, amikor a harcosok éles érzékei észlelik, hogy kőbányájuk végül a földre fut. Merész dicsekvésekkel, lendületes kockázatvállalással és a megszületett harcosok örömteli üvöltésével az Űrfarkasok olyan hősök fejezete, akik félelem és kétség nélkül háborúznak, és mindegyikük egy megörökítésre méltó sagát akar összekovácsolni.

Ha egy dicsőséges sagát akarsz szerezni a csatában, akkor a Combat Patrol: Space Wolves a hősies harcosokkal fogja ellátni, amelyekre szükséged van! Ennek a készletnek a tartalmát kifejezetten úgy választottuk ki, hogy ideális Space Wolves-erőt biztosítson a Combat Patrol méretű játékokhoz – körülbelül 25 teljesítményszintnyi miniatűr.

A készlet a következő többrészes műanyag egységeket tartalmazza:

- 1 primaris hadnagy (egy Citadella 40 mm-es kerek alappal együtt szállítva)
- 1 Invictor taktikai hadiruha (a Citadella 90 mm-es kerek alappal együtt szállítva)
- 10 Primaris közbenjáró (10 miniatúra, mindegyik 32 mm-es Citadella kerek alappal)
- 5 Primaris Reiver (5 miniatűr, mindegyik 32 mm-es Citadella kerek alappal. Ehelyett Morkai kopóként is összeszerelhető.)
- 2 Space Wolves Primaris frissítési keret