COMBAT PATROL: ORKS

Games Workshop
40.990 Ft (32.276 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. március 05.
Cikkszám: GW-50-43
Ha a harcok forgatagába való lelkes zuhanás hangja felkelt téged, a Combat Patrol: Orks tökéletes hely a hadsereg elindításához vagy bővítéséhez. Ennek a készletnek a tartalmát kifejezetten úgy választottuk ki, hogy ideális erőt biztosítson a Combat Patrol méretű játékokhoz – körülbelül 25 teljesítményszintnyi miniatűr. 25 db, több részből álló, műanyag figurát tartalmazó kezdődoboz Warhammer 40 000 Ork sereghez.
40.990 Ft (32.276 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az orkok semmi mást nem szeretnek, mint hogy hanyatt-homlok rohannak a harcok dühébe, és azt harsogják, hogy "Waaagh!" a tüdejük tetején, és elengednek minden fegyvert, amire csak ráteszik a kezüket. Harcnak élnek, és apokaliptikus migrációs inváziójuk a galaxis egész alszektorát tönkreteszi, miközben ellenségeiket a vérontás, az erőszak és a pusztítás zöld áradatába fojtják.

Ha a harcok forgatagába való lelkes zuhanás hangja felkelt téged, a Combat Patrol: Orks tökéletes hely a hadsereg elindításához vagy bővítéséhez. Ennek a készletnek a tartalmát kifejezetten úgy választottuk ki, hogy ideális erőt biztosítson a Combat Patrol méretű játékokhoz – körülbelül 25 teljesítményszintnyi miniatűr.

Ez a készlet a következő többrészes műanyag egységeket tartalmazza:

– 1x Warboss Mega Armorban
– 20x Ork Boyz
– 3x Deffkoptas
– 1x Deff Dread

A fenti egységek 1 x 50 mm-es kerek alappal, 20 x 32 mm-es kerek alappal, 3 x 75 mm-es ovális alappal, 1 x 60 mm-es kerek alappal és egy Ork transzferlappal vannak ellátva.