Combat Patrol: Chaos Space Marines 2024

Games Workshop
40.390 Ft (31.803 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. június 24.
Cikkszám: GW-43-20
40.390 Ft (31.803 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A Káosz űrtengerészgyalogosok hadicsapatai leggyakrabban eretnek Astartesek, gusztustalan mutánsok, kultikus thrilljeik tarka választékából állnak. A könyörtelen mesterek kíméletlenül töltik a halandó harcosok életét, hogy időt nyerjenek az értékesebb eretnek Astartek számára, miközben ugyanazokat a Káosz Űrhajósokat ajánlják fel, hogy vendégül látják a lánc démonait.

Vezesd saját fekete keresztes hadjáratodat a Combat Patrol: Chaos Space Marines segítségével. Ez a doboz sokoldalú erővel van megtöltve, beleértve egy erős vezetőt, egy elit közelharci egységet és két csapategységet. Akár egy vadonatúj projektbe kezd, akár megerősíti Heretic Astartes mindent legyőző erejét, ezzel a dobozzal pénzt takarít meg, ha minden készletet külön-külön vásárol. A dobozban található miniatűrök egy teljes Chaos Space Marines hadsereget tartalmaznak a Warhammer 40 000 Combat Patrol játékokhoz – a Combat Patrol szabályai ingyenesen letölthetők a Warhammer Community webhelyéről.

Ez a készlet a következő többrészes műanyag modelleket tartalmazza:
- 1x Master of Possession
- 5x birtokolt
- 10x Chaos Space Marines
- 10x Káosz-kultisták
- 2x Chaos Space Marines transzfer lap

Minden modell a megfelelő alappal rendelkezik. Ezeket a miniatűröket festetlenül szállítjuk, és össze kell szerelni – javasoljuk a Citadel Plastic Glue és a Citadel Color festékek használatát.