Orruk Warclans: Beast-Skewer Killbow

Games Workshop
9.690 Ft (7.630 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. június 03.
Cikkszám: GW-89-60
A Beast-skewer Killbow egy kegyetlen ballista, amelynek egyetlen célja van – brutális hatékonysággal megölni a legnagyobb fenevadat. A Kruleboyz által kézileg összeválogatott, távolsági fegyverek terén szerzett jártasságuk miatt a killbow a legerősebb szörnyet is képes megdönteni. A csatatéren a Beast-skewer Killbow legénysége kiválasztja a legnagyobb célpontot, amit csak találhat, és vad, düledező csavarok özönével lerombolja.
Sereg/frakció
Orruk Warclans
9.690 Ft (7.630 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A Beast-skewer Killbow egy kegyetlen ballista, amelynek egyetlen célja van – brutális hatékonysággal megölni a legnagyobb fenevadat. A Kruleboyz által kézileg összeválogatott, távolsági fegyverek terén szerzett jártasságuk miatt a killbow a legerősebb szörnyet is képes megdönteni.

A csatatéren a Beast-skewer Killbow legénysége kiválasztja a legnagyobb célpontot, amit csak találhat, és vad, düledező csavarok özönével lerombolja. Az orruk lövész egy béltáblát visel, amely Kragnost csukott szemmel ábrázolja, mintha magára célozna, miközben a harried grots zaklatja egymást az újratöltések között. Ez az elromlott ostromfegyver tökéletes távolsági kiegészítője bármely Orruk Warclans hadseregének.

Ez a 28 részes tolós készlet egyetlen Beast-skewer Killbow-t épít fel, legénységgel kiegészítve, egy 90 mm-es ovális alappal. Ezt a miniatűrt festetlenül szállítjuk, és össze kell szerelni – a Citadel műanyag ragasztó és a Citadel festékek használatát javasoljuk.