Modelcraft Value A3-as méretű vágólap

Shesto
4.590 Ft (3.614 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. július 29.
Cikkszám: SHE-PKN5323

Modelcraft Value A3-as méretű vágólap (42 cm x 29,7 cm). A Modelcraft Value termékcsalád vágólapjai kiváló védelmet nyújtanak a munkafelületnek.
Az öngyógyító kialakításnak, a három rétegnek és a mérőrácsnak köszönhetően ezek a lapok ideálisak egyenes, pontos vágásokhoz. Az öngyógyító tulajdonságok kijavítják a korábbi vágások által létrehozott barázdákat, így a felület simává válik.

4.590 Ft (3.614 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Modelcraft Value A4-es méretű vágólap (42 cm x 29,7 cm)

A Modelcraft Value termékcsalád vágószőnyegei kiváló védelmet nyújtanak a munkafelületnek.
Az öngyógyító kialakításnak, a három rétegnek és a mérőrácsnak köszönhetően ezek a szőnyegek ideálisak egyenes, pontos vágásokhoz. Az öngyógyító tulajdonságok kijavítják a korábbi vágások által létrehozott barázdákat, így a felület simává válik.

Vágószőnyeg

A1–A6 vágószőnyegek, forgó vágószőnyegek és vágószőnyeg kijelzők

• Megőrzi a kések élettartamát
• 2 mm vastag (3 réteg)
• Méretek mm-ben
• Könnyű és tartós
• Nincs repedés vagy vetemedés

A Modelcraft gyűjtemény

A Modelcraft kollekció hasznos, gyakran nehezen beszerezhető precíziós kéziszerszámok és tartozékok széles választékát tartalmazza, amelyek minden szerszámosládához nélkülözhetetlenek. A Model Craft eszközök kínálata számos olyan alkalmazást lefed, ahol részletgazdagságra, pontosságra és közeli vezérlésre van szükség, mint például modellkészítés, általános hobbi és kézművesség, elektronika és fénytechnika, felújítás és restaurálás, ékszerkészítés, valamint kisebb barkács- és háztartási javítások.