Modelcraft szuperfinom ecsetvégek 3 darab (9 mm)

Shesto
3.190 Ft (2.512 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. július 23.
Cikkszám: SHE-PPB1009

Szuperfinom ecsetvégek (9 mm) x 3. 3 csere szuperfinom 9 mm-es hegyből álló készlet, ideális a közeli részletezéshez. Úgy tervezték, hogy illeszkedjen a Modelcraft Super Fine Detail Brush PPB1079-hez. A levehető hegyek lehetővé teszik a könnyű és gyors váltást a kefék között.

3.190 Ft (2.512 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Szuperfinom ecsetvégek (9 mm) x 3

3 csere szuperfinom 9 mm-es hegyből álló készlet, ideális a közeli részletezéshez. Úgy tervezték, hogy illeszkedjen a Modelcraft Super Fine Detail Brush PPB1079-hez. A levehető hegyek lehetővé teszik a könnyű és gyors váltást a kefék között.

Ideális miniatűrök, képzőművészet, restaurálás és műköröm részletmunkáihoz.

Külön megvásárolható alternatív hegyek: PPB1007 (3x7 mm)

Megjegyzés: Használat után mindig tisztítsa meg az ecsetet, lehetőleg meleg vízzel. Használat után helyezze vissza a kupakot a sörték védelme és a minőség megőrzése érdekében.

• Cserehegyek Modelcraft Super Fine Detail Brush PPB1079-hez
• A szintetikus szálak megtartják alakjukat használat közben
• A kis részleteket nagy pontossággal fesse le

Modelcraft

A SHESTO Modelcraft Collection hasznos, gyakran nehezen beszerezhető precíziós kéziszerszámok és kiegészítők széles választékát tartalmazza, amelyek minden szerszámosládához nélkülözhetetlenek. A Modelcraft eszközök kínálata számos olyan alkalmazást lefed, ahol részletgazdagságra, pontosságra és közeli vezérlésre van szükség, mint például: modellkészítés, általános hobbi és kézművesség, elektronika és világítás, mérnöki munkák, felújítás és restaurálás, ékszerkészítés, valamint kisebb barkácsolás, ill. háztartási javítások.