Modelcraft Extra Fine ívelt rozsdamentes acél csipesz (115 mm)

Shesto
2.290 Ft (1.803 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. június 03.
Cikkszám: SHE-PTW2185/7

Modelcraft Extra Fine ívelt rozsdamentes acél csipesz (115 mm). Ezek az extra finoman ívelt csipeszek ideálisak a kényelmetlen területek eléréséhez, majd nagyon apró alkatrészek és alkatrészek nagy pontosságú felszedésére, tartására és elhelyezésére.

2.290 Ft (1.803 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Modelcraft Extra Fine ívelt rozsdamentes acél csipesz (115 mm)

Ezek az extra finoman ívelt csipeszek ideálisak a kényelmetlen területek eléréséhez, majd nagyon apró alkatrészek és alkatrészek nagy pontosságú felszedésére, tartására és elhelyezésére.

Csipesz

A miniatűr és mikroszkopikus alkatrészeket nehéz lehet kiválasztani, tartani és elhelyezni. A csipeszek megkönnyítik a pontos és finom kezelést. Függetlenül attól, hogy hegyes, éles vagy tompa hegyekre, normál vagy fordított működésre, antimágnesesre, hosszúra vagy rövidre van szüksége, kínálatunkban szinte minden alkalmazáshoz megfelelő modellek találhatók.

• Ideális miniatűr és mikroszkopikus alkatrészekhez és alkatrészekhez
• Nagyon élesen ívelt és hegyes a pontos és finom kezelés érdekében
• 115 mm, saválló és antimágneses

A SHESTO Modelcraft kollekció

A SHESTO Modelcraft kollekció hasznos, gyakran nehezen beszerezhető precíziós kéziszerszámok és tartozékok széles választékát tartalmazza, amelyek minden szerszámosládához nélkülözhetetlenek. A Modelcraft szerszámok kínálata számos olyan alkalmazást lefed, ahol részletességre, pontosságra és közeli ellenőrzésre van szükség, mint például: modellkészítés, általános hobbi és kézművesség, elektronika és fénytechnika, felújítás és restaurálás, ékszerkészítés, valamint kisebb barkács- és háztartási javítások. .