WARHAMMER UNDERWORLDS STARTER SET (ENGLISH) 2023

Games Workshop
17.250 Ft (13.583 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. március 05.
Cikkszám: GW-110-01

A Shadespire tükrözött városa az illúziók és az őrület rémálma, végtelen lépcsők, szűk utcák és szárnyaló boltívek állandóan változó labirintusa. Mersz belépni, és követelni a rád váró dicsőséget? Ez a kezdőkészlet ideális módja annak, hogy bekerülj a Warhammer Underworldsbe. Két komplett hadicsapattal, a teljes szabályokkal és az összes kockával, jelzővel és táblával, amelyekre a játékhoz szükséged van, nincs jobb választás a kalandok megkezdéséhez a végső, kompetitív miniatűr játékban.

17.250 Ft (13.583 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A Shadespire tükrözött városa az illúziók és az őrület rémálma, végtelen lépcsők, szűk utcák és szárnyaló boltívek állandóan változó labirintusa. Mersz belépni, és követelni a rád váró dicsőséget?

Ez a kezdőkészlet ideális módja annak, hogy bekerülj a Warhammer Underworldsbe. Két komplett hadicsapattal, a teljes szabályokkal és az összes kockával, jelzővel és táblával, amelyekre a játékhoz szükséged van, nincs jobb választás a kalandok megkezdéséhez a végső, kompetitív miniatűr játékban.

Ebben a kezdőkészletben a hadicsapat-specifikus paklik a Rivals játékformátumban való használatra készültek – egy olyan formátumban, amely előre elkészített, játékra kész paklikat használ, amelyek közvetlenül a dobozból kivehetők, így dönthet úgy, hogy saját kártyapaklit készít, ha egyszer kényelmes. a szabályok szerint ez nem feltétel az induláshoz.

Ez a készlet a következőket tartalmazza:
– 52 oldalas szabálykönyv
– 52 oldalas átjátszó füzet
– A teljes Farstriders hadicsapat – a Stormcast Eternals egy társasága, amely három tolható miniatűrt tartalmaz, kék színű műanyagba öntve, hogy még festetlen állapotban is feltűnjenek, valamint harci kártyák és egy teljes rivális pakli hadicsapat-specifikus kártyák, amelyek lehetővé teszik, hogy szabadjára engedje őket. nemes stratégiák a csatában.
– A teljes Sepulchral Guard hadicsapat – csontváz harcosok csapata, amely hét push-fit modellből áll, csontszínű műanyagból öntve, valamint harci kártyák és egy teljes rivális pakli hadicsapat-specifikus kártyák, amelyek segítségével kihasználhatod erejüket a csatában.
– 2 kétoldalas, kihajtható játéktábla, amellyel összeállíthatod a csatatereidet
- Warhammer Underworlds tokenek, ideértve az objektíveket, sebjelzőket, dicsőségpontokat és még sok mást
– 8 kocka – 5 támadókocka és 3 védelmi kocka, elegendő a legpusztítóbb ütésekhez és a kétségbeesett védekezéshez!

Ebben a dobozos játékban a miniatűröket összeszerelve és festetlenül szállítjuk. Javasoljuk a Citadel Color festékek használatát.