Warhammer 40,000: Ultimate Starter Set

Games Workshop
56.490 Ft (44.480 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. július 23.
Cikkszám: GW-40-05

A távoli jövő zord sötétjében csak háború van. Az emberiség birodalmának távoli világain, a viharok és a szüntelen konfliktusok által szaggatott galaxisban az emberiség seregei a túlélésért küzdenek. Miközben a Birodalom már a megsemmisülés szélén áll, a tiranida kaptárflották kiemelkednek a csillagok közötti hideg űrből. Az űrtengerészgyalogosok az utolsó védelmi vonalat jelentik e ragadozó idegen fenyegetés és a Birodalom sújtotta világai között.

56.490 Ft (44.480 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A távoli jövő zord sötétjében csak háború van.

Az emberiség birodalmának távoli világain, a viharok és a szüntelen konfliktusok által szaggatott galaxisban az emberiség seregei a túlélésért küzdenek. Miközben a Birodalom már a megsemmisülés szélén áll, a tiranida kaptárflották kiemelkednek a csillagok közötti hideg űrből. Az űrtengerészgyalogosok az utolsó védelmi vonalat jelentik e ragadozó idegen fenyegetés és a Birodalom sújtotta világai között.

Merüljön el a 41. évezredben az Ultimate Starter Set for Warhammer 40 000-hez. Ez a doboz egy teljes bevezető élményt nyújt számodra hihetetlen modellekkel, egy csatatérrel, ahol meg kell küzdeni, segítőkész útmutatókkal és minden kockával, eszközzel és szabálysal, amelyekre az első játékaidhoz szükséged lehet. Válaszd ki a nemes Űrhajósokat vagy a nyüzsgő Tiranidákat, add át a másik sereg irányítását egy barátodnak vagy családtagnak, és küzdj meg vele az órákig tartó szórakozásért. Nincs is jobb módja annak, hogy belevágjon a Warhammer 40 000 hobbiba – ez a doboz kiváló módja a meglévő kollekciók bővítésének.

Ez a dobozos készlet a következőket tartalmazza:

1x 72 oldalas puha fedeles Warhammer 40 000 Ultimate Starter Set kézikönyv – Építési útmutatókat, szabályokat bemutató oktatóanyagokat és képzési küldetéseket tartalmaz, hogy gondok és fejfájás nélkül felgyorsuljon.

1x 72 oldalas, puha fedeles Warhammer 40 000 alapszabály füzet – Tanuld meg, hogyan mozgasd a modelleidet, hogyan vehetsz részt harcban és nyerhetsz játékokat. Tartalmazza továbbá a Combat Patrol játékok teljes szabályait, a játék gyors tempójú, teljesen kiegyensúlyozott változatát, ahol mindkét fél egy előre felépített hadsereggel játszik. Az ebben a dobozban lévő seregek teljes harci őrjáratként használhatók űrtengerészgyalogság és tiranida számára.

44x műanyag push-fit Citadella miniatúrák – Ez a doboz tele van miniatúrákkal, amelyeket építhet, festhet és játszhat velük. A dobozban két kiinduló erő található, vezetőkkel, csapatokkal és támasztóelemekkel – mindezt úgy tervezték, hogy ragasztó nélkül összeszerelhető legyen, így minimális felhajtással be lehet akadni. Ezeket a miniatűröket a megfelelő alappal és a doboz jellemzőivel együtt szállítjuk:

12x űrhajós
Genetikailag továbbfejlesztett katonák, amelyeket háborúra hoztak létre. Már amúgy is halálos képességeiket erősítik az erejüket és kitartásukat fokozó páncélzattal, valamint brutális fegyverekkel, amelyekkel minden ellenséget teljesen megsemmisítenek.

- 1x kapitány a Terminátor páncélban: Ezer háború veteránja, készen áll arra, hogy csapásmérő erőt vezessen bármely ellenség ellen
- 1x könyvtáros a Terminator Armourban: egy űrhajós minden ereje, rémisztő pszichikai erőkkel kombinálva
- 5x terminátor: Veterán harcosok, akik szinte áthatolhatatlan páncélba öltöztek és nehézfegyverekkel vannak felfegyverkezve
- 5x Infernus Marines: páncélozott csapatok, akik erős lángfegyverekkel távol tartják a nyüzsgő ellenséget

32x Tyranids
Teljesen idegen lények egy távoli galaxisból, gestalt-tudattól vezérelve. Semmi másra nem vágynak, mint elfogyasztani az összes életet, felszívva és újraalkotva annak biomasszáját egyre aljasabb lényekké.

- 1x Szárnyas Tyranid Prime: a Hive Mind akaratának lecsapó csatornája, amely összeköti a közelben lévő összes tiranida lényt
- 1x Psychophage: Hatalmas, rendkívül specializálódott szörnyeteg, amely szörnyű orcájával alig várja az ellenséget.
- 3x Von Ryan’s Leapers: sáskaszerű vadászok, akik kicsapnak az árnyékból, hogy tőrbe csalják az óvatlan zsákmányt
- 5x Barbgaunts: Élő tüzérség szimbiotikus fegyvereik rabszolgájaként
- 20x Termagants: egyszerű tiranida lények hordái, amelyek élő lőszert vető fegyverekkel vannak felfegyverkezve
- 2x Ripper Swarms: Kis vadállatok, akiknek feladata a legyengült ellenségek leküzdése és csontjaik tisztára szedése

9x műanyag Citadella moduláris terepdarabok – Az Imperium határvilágai masszív szerkezetekkel vannak teleszórva, amelyeket az idők óta tesztelt tervek alapján építenek, hogy ellenálljanak a háború pusztításainak. Ezeket a ragasztós műanyag terepdarabokat úgy tervezték, hogy életre keltsék asztallapját, és a következőket tartalmazzák:

- 1x STC Hab-bunker: durva és kész menedék, tömegesen gyártva számos birodalmi világon való használatra
- 8x Stockades: tüskékkel bélelt védőfalak, amelyek többféleképpen elrendezhetők és kombinálhatók

2x referencialap – Egy minden hadsereghez, beleértve az egyes egységekhez tartozó egyszerűsített adatlapokat, amelyek segítenek a játékok zökkenőmentes működésében.

2x 30" x 22,4" kétoldalas játéktábla – Két nehéz kártyajátéktábla, mindkét oldalán különböző harctéri művészettel, amelyek összecsukhatók a könnyű szállítás érdekében. Kombinálja őket egy kiterjedt játéktér érdekében.

2x távolsági vonalzó és 10x hatoldalú dobókocka – Ezeket az alapvető tartozékokat a Warhammer 40 000 játékaiban használják mozgáshoz, lövöldözéshez, közelharchoz stb.

Ezeket a miniatűröket festetlenül szállítjuk és össze kell szerelni – javasoljuk a Citadel Color festékek használatát. Ebben a készletben a terep ragasztós - az összeszereléshez a Citadel műanyag ragasztó használatát javasoljuk.

Sereg/frakció Space Marines