WARHAMMER 40000: CORE BOOK (ENGLISH)

Games Workshop
17.990 Ft (14.165 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. április 23.
Cikkszám: GW-40-02
A könyv: Ez a 280 oldalas keménykötésű könyv alapvető útmutató a Warhammer 40 000-hez, és mindent tartalmaz, amit tudnod kell ahhoz, hogy gyűjtsd, építsd, festhesd és játszhass a Citadella miniatúráival a 41. évezred komor sötétjében.
17.990 Ft (14.165 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A távoli jövő zord sötétjében csak háború van.

A galaxis a mindent elsöprő háború postai öklében vonaglik. A Birodalom a megsemmisülés szélén mozog, minden oldalról eretnek hadurak, démonidéző boszorkányok és ragadozó idegen birodalmak szegélyezik. A Nagy Hasadék felszámolja az űrt, egy rongyos sebet, amely átszakította a Császár birodalmának szívét, és vérző őrületet és mutációt okoz mindenütt.

Minden csillagrendszerben és minden bolygón hevesebben dúl a harc, mint valaha, miközben a hűségesek, az eretnekek és az idegenek háborús dominanciájuk során széttépik magát a valóságot. A lángok minden nap magasabbra emelkednek – ez egy szörnyűbb korszak, mint valaha, mert nincs béke a csillagok között…

A könyv
Ez a 280 oldalas keménykötésű könyv alapvető útmutató a Warhammer 40 000-hez, és mindent tartalmaz, amit tudnod kell ahhoz, hogy gyűjtsd, építsd, festhesd és játszhass a Citadella miniatúráival a 41. évezred komor sötétjében.

Áttekintést kap a Warhammer 40 000 hobbi minden aspektusáról, a csaták lejátszásának alapvető szabályait, amelyek a kis összecsapásoktól a hatalmas Onslaught játékokig terjednek, és egy mélyreható bevezetést ebbe a gazdag és pusztító környezetbe magával ragadó történeteken, lenyűgöző illusztrációkon keresztül. és a fényképezés, és egy hangulatos pillantás a távoli jövőben háborút vívó egyes frakciókra.

A WARHAMMER 40 000 HOBBI
A könyv bevezetője ennek a csodálatos hobbinak a négy kulcsának – Gyűjtés, Építés, Festés és Játssz – segítségével. Megtudhatja, hogyan indíthatja el a Citadella miniatúrák gyűjteményét, megtudhatja, hogyan építik és festik az emberek modelljeit, és javaslatokat kaphat olyan eszközökre és útmutatókra, amelyek további segítséget nyújtanak. Utazását parancsnokként azzal is kezdheti, hogy megnézi, hogyan, hol és miért vesznek részt a játékosok a Warhammer 40 000 dinamikus asztali csatáiban, egy példa a két sereg közötti csatajelentésre, valamint a különböző játékstílusok magyarázatára – önállóan. Combat Patrols, versenyképes Fejezet által jóváhagyott játékok és narratív Crusade kampányok.

SÖTÉT IMPERIUM
Ez a kiterjedt történeti rész ajtót nyit a 41. évezred zord sötétségébe. Ez egy távoli jövő, amelyet egy elnyomó és korrupt emberi birodalom ural, omladozó határait pusztulásra ítélt hősök védik, és fenyegetés fenyegeti kívülről és belülről, történelmét a tudatlanság és a vérengzés, valamint a szomjazó istenek nevetése jellemzi.

Az útmutató első része a pusztuló Birodalmat és a galaxist tárja fel, amelyben lakik – a rég halott istencsászárt, aki örökké ül Aranytrónján, a Magasságos Urakat és az Adeptus bürokráciákat, amelyek az ő nevében uralkodnak, a fanatikus egyházi hivatalt, amely prédikál. a birodalmi hit, a mindent látó inkvizíció titkolózó Ordosa és a poszthumán űrtengerészgyalogosok, akik olyan csatákat vívnak, amelyeket senki más nem tudott elviselni. Felfedezi továbbá a pokoli dimenziót, a Warp néven ismert, amely a pszichés mutációkat és a csillagközi utazást táplálja, a Káosz őrült isteneit, akik uralkodnak a végtelen mélységein, az őket szolgáló istenkáromló kultuszokat, és a Nagy Hasadékot, amely magát a valós teret kettéosztja.

Van egy kétoldalas galaktikus térkép is, amely kiemeli a létfontosságú bolygókat, rendszereket, háborús övezeteket és viharokat.

A második fele a helyszín történetét mutatja be, a mítoszokkal burkolt múlttól a jelen apokaliptikus összecsapásaiig. Megtalálhatja az emberiség fejlődésének idővonalát a Terra és Technológia korszakain, a viszályok és a sötétség korszakain keresztül egészen a Birodalom koráig. Felfedezheti a babonákat, amelyek táplálták a birodalmat az elveszett technológia imádatában, valamint az idegenek és mutánsok iránti félelmetes gyűlöletében, a Nagy Keresztes Hadjáratban, amelyen keresztül a Császár az emberiség egyesítésére törekedett, a Hórusz Eretnekséget, amely lángra lobbantotta a galaxist, valamint a háború évezredei és veszteség, amely a birodalmat formálta.

Végül belépsz az Era Indomitusba – amelyet a Nagy Hasadék megnyitása, a Halál új Istenének születése és a Primarch Roboute Guilliman újjáéledése jellemez. Még akkor is, amikor az új Lord Regent Indomitus Crusade a haldokló Birodalmat próbálja újra egyesíteni, egy pszichikai ébredés a boszorkányok rettenetes korát hirdeti, és Abaddon, a Despoiler a démoni félisten, Vashtorr és ómenládáik segítségével sújtja a galaxist. Lion El'Jonson, a Császár Első Primarcha visszatérése csak megelőzi a teljes katasztrófát – és a Hive Flotta Leviathan újjáéledésével a galaxis csak egy idegen raj táplálékává válik.

FRAKCIÓK
Fedezze fel a Warhammer 40 000-ben háborút vívó egyes frakciókat részletes háttérinformációkkal, taktikai leírásokkal és harci őrjárataik miniatűr bemutatójával. A Birodalom összegyűjtött hadseregei közé tartoznak a hatalmas űrtengerészgyalogosok, az Astra Militarum sorai, az Adeptus Mechanicus és az Adepta Sororitas fanatikus kultusza, valamint az Adeptus Custodes néven ismert arany őrzők. Az istenkáromló Káosz Erőkben az ősi Betyárlégiók és az újabb eretnek Astartesek, valamint a túlvilági káoszdémonok szerepelnek. Végül, az alattomos Xenos-fenyegetés a brutális orkoktól, a Votann zsoldos ligáktól és a terjeszkedő T'au Birodalomtól az Aeldari és Drukhari ősi ágaiig, a halhatatlan Necronokig, valamint a tomboló tiranidokig és génlopó kultuszaiig terjed.

ALAPVETŐ SZABÁLYOK
A Warhammer 40 000 Core Rules mindent tartalmaz, amit tudnod kell ahhoz, hogy dicsőséges csatát vívj a 41. évezred háború sújtotta galaxisában. Ezeket az alapvető szabályokat minden méretű és stílusú játéknál alkalmazzák, és alapot adnak más kiegészítőkkel való használatra.

Megismerheti a Warhammer 40 000 általános alapelveit és alapelveit, a modelljei által használt adatlapokat és jellemzőket, valamint a játék öt fázisára vonatkozó szabályokat: a parancs fázis, a mozgás fázis, a lövöldözés, a töltés. fázis és a Harc fázis. Ezenkívül megtalálja az összes hadsereg által használt stratégiákat és képességeket, valamint további szabályokat az olyan elemekhez, mint a stratégiai tartalékok, a tereptárgyak és a repülőgépek.

Végül, vannak szabályok a hadsereg összeállítására, a modellek felállítására egy játékhoz, a célok ellenőrzésére a győzelem kivívása érdekében, és egy küldetésre – Csak háború –, hogy azonnal elkezdhess játszani.

HARCI JÁRŐR
A Combat Patrol ideális kiindulópont a Warhammer 40 000 játékához. A gyors tempójú és gyorsan tanulható, az alapszabályokat használja, hogy taktikai összecsapásokat játszhasson le, amelyek legfeljebb egy óráig tarthatnak, csak a Combat Patrol dobozok tartalmát használva. Ezek az erők egyedi, önálló szabályokkal rendelkeznek, amelyeket online és más kiadványokban mutatnak be, és mindent megadnak, ami a játékhoz szükséges. Ez a rész bemutatja a Combat Patrol játékmódot, elmagyarázza a Battle Ready festési szabványt a játékokhoz, valamint hat különböző Combat Patrol küldetést – Clash of Patrols, Archeotech Recovery, Forward Outpost, Scorched Earth, Sweeping Raid és Display of Patrol. Might – mindegyik saját célokkal, küldetési szabályokkal és bevetési térképekkel rendelkezik a különféle játékélményekhez.

A könyv egy külön indexszel zárul az alapvető szabályokhoz, amely praktikus hivatkozásként szolgál játék közben.