VANGUARD: SYLVANETH

Games Workshop
36.590 Ft (28.811 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. március 05.
Cikkszám: GW-70-05
Ez a doboz fantasztikus kiindulópont a Sylvaneth hadsereg számára – vagy remek módja a meglévő gyűjtemény bővítésének –, és pénzt takarít meg, ha külön-külön vásárolja meg a készleteket. Tartalmaz egy félelmetes Branchwych-et, hogy vezesse az erődet, valamint egy Battleline of Tree-Revenants és Kurnoth Hunters, amely többféleképpen felépíthető, egy magasba tornyosuló Treelorddal. Ez egy komplett és sokoldalú hadsereg egy dobozban, amely készen áll arra, hogy a Warhammer Age of Sigmar legádázabb ellenségeit is megdöntse.10 db, több részből álló, műanyag figurát tartalmazó kezdődoboz Warhammer Age of Sigmar Sylvaneth sereghez.
36.590 Ft (28.811 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Figurás társasjáték összerakható figurái - műanyag.

A levegő dicső életvarázslattól énekel, miközben Alarielle gyermekei csatába szállnak. Megkeseredett nemes szellemek parancsolják az erdő dühét, sziszegve Branchwychék vezetnek elölről, miközben zöldellő wyldwoods tör elő a hullámzó földről. Hatalmas harci ligetek törnek előre az élet védelmében, a Tree-Revenants figyelmeztetés nélkül lecsap, miközben a könyörtelen Kurnoth Vadászok és az ősi Treellordok kérlelhetetlen, fás erejű ellenségeiket legyűrik.

Ez a doboz fantasztikus kiindulópont a Sylvaneth hadsereg számára – vagy remek módja a meglévő gyűjtemény bővítésének –, és pénzt takarít meg, ha külön-külön vásárolja meg a készleteket. Tartalmaz egy félelmetes Branchwych-et, hogy vezesse az erődet, valamint egy Battleline of Tree-Revenants és Kurnoth Hunters, amely többféleképpen felépíthető, egy magasba tornyosuló Treelorddal. Ez egy komplett és sokoldalú hadsereg egy dobozban, amely készen áll arra, hogy a Warhammer Age of Sigmar legádázabb ellenségeit is megdöntse.

Ez a készlet a következő többrészes műanyag modelleket tartalmazza:

– 1x Branchwych
– 1x Treelord, amely Treelord Ancient vagy Spirit of Durthu néven is megépíthető
– 3x Kurnoth Hunters, amelyek Kurnoth Nagykardokkal, Nagyíjakkal vagy Kaszákkal építhetők
– 5x Tree-Revenants, amely Spite-Revenantsként is megépíthető

Minden modell a megfelelő alappal van ellátva.

Ezeket a miniatűröket festetlenül szállítjuk, és össze kell szerelni.