Vanguard: Maggotkin Of Nurgle

Games Workshop
36.590 Ft (28.811 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. június 03.
Cikkszám: GW-70-01
Ha szeretnél segíteni Nurgle nagyapa ajándékainak elhozásában a Halandó Birodalmakba, akkor ez a Vanguard doboz tökéletes hely a Maggotkin-had elindításához vagy a meglévő, gennyedt hordád felfújásához. Egy hőssel és két Battleline-választékkal együtt ez egy komplett hadsereg egy dobozban, vagyis egy tönkrement légiót hozhatsz az asztalra csak ezekkel a miniatúrákkal.Figurás társasjáték összerakható figurái - műanyag.
Sereg/frakció
Nurgle Rotbringers
36.590 Ft (28.811 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Figurás társasjáték összerakható figurái - műanyag.

Ha létezik egy állandó, akkor az a bomlás. Mindennek kellő időben meg kell hajolnia az entrópia előtt. Egyik romboló hatalom sem érti ezt jobban, mint Nurgle. A Rotten Carnival mestere, Nurgle ezer identitást visel – hívei számára mégis egyszerűen „nagyapa”. Millió legyek zümmögése alatt hűséges Maggotkin-seregei menetelnek, hogy kiterjesszék a mérget és a himlőt, elfojtva a reményt rozsdás pengével és gonosz varázslatokkal.

Ha szeretnél segíteni Nurgle nagyapa ajándékainak elhozásában a Halandó Birodalmakba, akkor ez a Vanguard doboz tökéletes hely a Maggotkin-had elindításához vagy a meglévő, gennyedt hordád felfújásához. Egy hőssel és két Battleline-választékkal együtt ez egy komplett hadsereg egy dobozban, vagyis egy tönkrement légiót hozhatsz az asztalra csak ezekkel a miniatúrákkal.

Ez a készlet a következő többrészes műanyag készleteket tartalmazza:

- 1x Spoilpox Scrivener
- 10x Plaguebearers of Nurgle
- 5x Putrid Blightkings
- 2x Pusgoyle Blightlords (vagy 1x Lord of Afflictions és 1x Pusgoyle Blightlord)

A fenti egységek 1 x 40 mm-es kerek alappal, 10 x 32 mm-es kerek alappal, 5 x 40 mm-es repülő alappal és 2 db 60 mm-es kerek alappal vannak ellátva. Ezeket a miniatűröket festetlenül szállítjuk, és össze kell szerelni – javasoljuk a Citadel műanyag ragasztó és a Citadel festékek használatát.