Távirányítós játékbolt Tesco Váci út

VÁRJUK VÁCI ÚTI BOLTUNKBAN AHOL MEGTALÁLJA LEGJOBB TERMÉKEINKET WEBÁRAKON!

 

        

 

Nyitvatartásunk:

Hétfő-szombat: 10:00-19:00
Vasárnap: 10:00-18:00

Telefon: +36-1-200-0061

Fontos! Tisztelt vásárlónk! Kérjük a zárás előtt legkésőbb 15 perccel érjen be üzletünkbe, mivel az üzlet 15 perccel a zárás előtt megkezdi a zárási folyamatot, ezért új vásárlót ezután már nem tud kiszolgálni. 10 perccel a zárás előtt a kassza automatikusan lezár, így már új eladást nem tudunk rögzíteni. A weboldalon megrendelt, kifizetett és visszaigazoltan átvehető megrendelést 5 perccel a zárás előttig tudják átvenni. Megértésüket köszönjük!

      

Mit nyújtunk Önnek?

  • Távirányítós játékok egyik legszélesebb választékát találja meg boltunkban. Drónt, hajót, távirányítós autót, tankot, robotot vagy munkagépet keres? Nálunk biztos megtalálja a megfelelőt kis és  nagy gyereknek, felnőttnek,  kezdőknek és profiknak.  

  • Szakképzett eladóink várják szeretettel, és segítenek a választásban, ha nem biztos, hogy mi lenne a megfelelő.

  • Szeretné kezébe fogni a terméket? Mi akkor is állunk rendelkezésre, hisz üzletünkben mintadarabjainkat megtekintheti, kézbe foghatja.

  • Nyitvatartásunkkal igazodunk az elfoglalt emberek napirendjéhez is, hisz a hét minden napján várjuk vásáróinkat hosszú nyitvatartási időben.

  • Ha pedig  nem tud személyesen meglátogatni minket, akkor rendelje meg webáruházunkból a kiválasztott terméket, amit átvehet a budaörsi bemutató termünkben, vagy akár házhoz is szállíttathatja.

 

Üzletünk címe: Tesco Váci út Hipermarket, 1138 Budapest , Gács u. 3.

 

Nálunk nem csak megvásárolhatja, de ki kézbe is veheti terménkeinket, a távirányítós autókat, hajókat, tankokat, robotokat és drónokat.

A Váci úti  Tesco Hipermarket kasszasorán található távirányítós játékokkal foglalkozó RC üzletünkben hozzáértő kollégák segítik majd a megfelelő termék kiválasztásában, hogy az igényeihez legjobban passzoló modellt vihesse haza.

Ahogy a puding próbája az evés, úgy egy távirányítós autó vagy drón megvásárlása előtt is szeretjük kipróbálni, hogy mit tud a masina.

Sokan éppen azért idegenkednek az internetes vásárlástól, mert itt nincs lehetőségük megvétel előtt kipróbálni az adott terméket.

Ezt biztosítjuk vásárlóinknak új üzletünkben a Váci úti Tesco Áruház kasszasorán található kisautok.hu nevű boltunkat, ahol nemcsak kipróbálhatóak távirányítós autók, hajók, drónok, hanem meg is vásárolhatóak a helyszínen.

Azok számára is azt ajánljuk, hogy látogassanak el hozzánk, akik drón vásárlását tervezik, ám még nem igazán tudják, hogy mire van szükségük. Mivel távirányítós autókból és drónokból is hatalmas a kínálat, ezért vásárló legyen a talpán, aki csak úgy első ránézésre elboldogul a széles termékpaletta között.

Éppen ezért üzletünkben hozzáértő kollégák magyarázzák el részletesen a drón és drón közötti különbségeket, mutatják meg nekünk az irányításukat, a helyes összeszerelésüket és ajánlanak hozzájuk cserealkatrészeseket is, hogy reptetés élménye minél tovább tartson.

Bár egy szülő mindig ösztönösen tudja, hogy mi a jó a gyermekének, távirányítós járgányok tekintetében jó, ha kap egy kis segítséget is.

Ha távirányítós autó, terepjáró vagy hajó vásárlását tervezi, de nem biztos abban, hogy a gyerek korának megfelelőt választana, térjen be hozzánk és mi néhány alapinformáció után (Milyen idős a gyerek? Hol játszik majd vele többet, kinn vagy benn? Csak játékra vagy fotó/film készítésére is használná?) segítünk megtalálni a megfelelő RC modellt.

Ha pedig már megtalálta a megfelelő modellt, de a futárral történő kiszállítás nehezen összeegyeztethető zsúfolt napjával, esetleg szeretné megspórolni a házhozszállítási költséget, mert terméke nem érte el a 30 ezer forintos limitet, kérheti megrendelt termékét személyes átvételre a Váci úti Tesco-ban található boltunkba.

Hétfőtől szombatig 10 és 19 óra között várjuk az érdeklődőket, míg vasárnap 10 és 18 óra között tart nyitva RC boltunk.