Tau Empire: Commander

Games Workshop
16.090 Ft (12.669 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. július 23.
Cikkszám: GW-56-22
A gyors és halálos T'au Commanderek félelmetes méretű és erejű csataruhákat pilótanak. Természetesen egy hatalmas csataruházat puszta irányítása nem tesz automatikusan egy csapatból parancsnokot – mindennél jobban a stratégiai érzék és a kiszámíthatatlan helyzetekhez való alkalmazkodási képesség az, ami kiemeli ezt a pilótát a többi közül.
Sereg/frakció
Tau Empire
16.090 Ft (12.669 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A gyors és halálos T'au Commanderek félelmetes méretű és erejű csataruhákat pilótanak. Természetesen egy hatalmas csataruházat puszta irányítása nem tesz automatikusan egy csapatból parancsnokot – mindennél jobban a stratégiai érzék és a kiszámíthatatlan helyzetekhez való alkalmazkodási képesség az, ami kiemeli ezt a pilótát a többi közül. Sok-sok év fáradhatatlan odaadása szükséges ahhoz, hogy elérjük ezt a rangos rangot; minden T'au parancsnok kemény úton érte el státuszát. XV-85 Enforcer Armor Crisis Battleruhaik rendkívül pusztító fegyvertömbökkel vannak felfegyverezve – a lángszórók, az ionszórók és a törmelékkivetítők az opcionális kiegészítők közé tartoznak, elektronikus ellenintézkedési csomagokkal és hatalmas adatfeldolgozási képességekkel, amelyek fokozzák harci képességeiket.

Az XV86 Coldstar Battlesuit változatot uszonyok borítják, amelyek leegyszerűsítik azt, lehetővé téve a szupergyors mozgást a csata színterén, megsemmisítve az ellenséget az ágyú robbanásából származó éles lökésekkel. A fedélzeti holofoton ellenintézkedések és telemetriai csomagok sokféle információval látják el a Coldstar-t és annak parancsnoki pilótáját, amely elborítaná a képzetlen elmét – ehelyett ebben az esetben lehetővé teszi, hogy a Coldstar csataruhája olyan kegyelettel szárnyaljon ellenségei fölött, amelyet az ellenség megcéloz. rendszerek egyszerűen nem remélhetik, hogy elkapják.

Ez a több részből álló műanyag készlet mindent megad, amire szüksége van egy T'au Commander megépítéséhez, akár XV-85 Enforcer Armor Crisis Battlesuit-ban, akár XV86 Coldstar Battlesuit-ban. A dobozban hatalmas számú opció áll rendelkezésre – különböző fejek, motorok, láb- és karegységek – és rengeteg fegyver! Egy airburst frag projektor, egy plazmapuska, egy flamer, egy fúziós blaster, egy ciklikus ion sugárzó, egy robbanó ágyú (plusz frissítési készlet) és egy rakétadob. A csomag tartalmaz egy drónt, amely fegyverként, pajzsként vagy marker drónként is összeszerelhető.

Hetvenhét alkatrészt tartalmaz, és egy Citadel 60 mm-es kerek talpat.