Tamiya 1:48 F-35A Lightning II repülő makett

Tamiya
39.990 Ft (31.488 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. június 24.
Cikkszám: TAM-300061124
TAMIYA 300061124 Méretarány: 1:48 Típus: F-35A Lightning II repülő makett. Összeállítást, ragasztást és festést igényel.
39.990 Ft (31.488 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A vadászrepülőgépek a második világháború végén való megjelenésük óta folyamatosan fejlődtek, egészen addig a pontig, amikor a modern repülőgépeket, például az F-35 Lightning II-t és az F-22 Raptort gyakran "ötödik generációs" vadászgépeknek nevezik; Olyan tulajdonságaik, mint például a rendkívül fejlett lopakodó jellemzőik és a hálózati kapcsolat megkülönböztetik őket a korábbi vadászgépektől. A Joint Strike Fighter Program (JSF) keretében kifejlesztett F-35 több funkciót is integrál a tervezésébe, és a cikk írásakor három típus létezik: az F-35A hagyományos fel- és leszálló (CTOL) repülőgép, az F- 35B rövid felszállás, függőleges leszállás (STOVL) és F-35C, nagyobb szárnyával és farkával; Ezen a három változaton keresztül az F-35 különféle küldetéseket tud végrehajtani anélkül, hogy befolyásolná megfigyelhetőségét és példaértékű manőverezhetőségét. Fejlett képességeinek középpontjában több szenzor áll, és az összegyűjtött adatok gazdagságát többfunkciós fejlett adatkapcsolaton keresztül osztják meg, segítve a legénység számára a kiváló információkat a nagy pilótafülke-kijelzőn és a sisakra szerelt kijelzőrendszeren keresztül. Az F-35 első repülése 2006 decemberében volt, és a tervek szerint légfegyverekkel telepítik az Egyesült Államokban, Olaszországban, Japánban és más országokban, mivel a repülőgép a jelek szerint az elkövetkező években jelentős szerepet fog betölteni a védelmi környezetben.

Ez egy 1/48-as méretarányú műanyag modell összeszerelő készlet. Törzshossz: 326 mm, szárnyfesztávolság: 222 mm. A felületen lévő radar abszorbens anyag (RAM) szakaszainak finomított öntött ábrázolásai. A belső Y alakú légbeszívó csatornák rendkívül pontos leképezései. Válasszon a nyitott és zárt fegyvertér között. Az alkatrészek külön nyitott és zárt tetőegységek felépítésére szolgálnak, amelyeket összeszerelés után ki- és be lehet cserélni. Építsen behúzott vagy kitolt beszállólétrával. A motor fúvókája öt különálló részre van bontva az éles megjelenés érdekében. Rengeteg részlet látható az egész modellen, olyan kiemelt pontokkal, mint a pilótafülke és a leszállótér belső terei. Alkatrészek találhatók az AIM-9X és AIM-120C rakéták, valamint a GBU-12 és GBU-31 JDAM bombák rekreációjához. A csomagban egy pilótafigura található, sisakra szerelt kijelzővel (HMD). Válasszon a mellékelt 9 jelölési lehetőség közül. A kupola maszkoló matricáit is mellékeljük.

Ajánlott: 10 éves kortól

Gyártó: Tamiya

Kategoria MAKETT
Makett kategória MAKETT REPÜLŐGÉP
Méretarány 1:48