Stormcast Eternals: Stormdrake Guard

Games Workshop
32.340 Ft (25.465 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. június 25.
Cikkszám: GW-96-54
A Sigmar és a drákurak, Krondys és Karazai között felesküdött Drakonisz paktum után a Drakonithok elindultak, hogy visszatámadjanak egy újjáéledő Kragnos ellen, és visszaszerezzék őseik földjeit. Vannak, akik úgy döntenek, hogy a hősies Stormcast Eternals-t harcba viszik, és hetekig értékelik a kiválasztott Stormcast-okat, mielőtt szimbiotikus egyezséget kötnének a sárkány és a lovas között.
Sereg/frakció
Stormcast Eternals
32.340 Ft (25.465 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A Sigmar és a drákurak, Krondys és Karazai között felesküdött Drakonisz paktum után a Drakonithok elindultak, hogy visszatámadjanak egy újjáéledő Kragnos ellen, és visszaszerezzék őseik földjeit. Vannak, akik úgy döntenek, hogy a hősies Stormcast Eternals-t harcba viszik, és hetekig értékelik a kiválasztott Stormcast-okat, mielőtt szimbiotikus egyezséget kötnének a sárkány és a lovas között. Erőteljes szárnyakon viselve ezek a Stormdrake-őrök lecsapnak minden olyan szerencsétlen ellenfélre, akik az útjukba akadnak, és kisebb lények hordáit pusztítják el pengével, lánggal és karmokkal.

Áttörni az ellenséges vonalakat Sigmar Draconith szövetségeseinek erejével, akik az Extremis kamara elit harcosait hordozzák. Ezek a gyors és halálos szörnyeteg egységek éppúgy képesek megsütni ellenségeiket wyrmflame-el, mint ahogy lándzsa és kardok végére nyársalják őket, és halálos fenyegetést jelentenek az ellenséges bajnokokra, akik biztonságban gondolják magukat a vonalaik mögött. Ősi Draconith örökségük a mágiával szembeni veleszületett ellenállást is kölcsönzi nekik, meghiúsítva a varázslók erőfeszítéseit, akik azt remélik, hogy az ilyen nemes lények ellen kiforgatják a rejtélyes erőt.

Ez a több részből álló műanyag készlet 105 darabból áll, és két Stormdrake Guard-ot épít fel több különböző pózban, amelyek mindegyike egy drakerider lándzsát vagy warpengét képes felszerelni. Lehetőségeket kínál arra is, hogy egy Knight-Draconist, egy erős hőst hozzon létre, aki képes támogatni a közeli Stormdrake gárdát. Ez a készlet két 105 mm-es Citadel Oval talppal és két repülő állvánnyal érkezik, és ezeket a miniatűröket festetlenül szállítjuk, és össze kell szerelni – a Citadel műanyag ragasztó és a Citadel festékek használatát javasoljuk.