Spearhead: Cities Of Sigmar

Games Workshop
33.890 Ft (26.685 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. július 23.
Cikkszám: GW-70-22

Sigmar városai a fény és a remény bástyái a sötétség által sújtott birodalmakban. Halandó seregeik hittel és elsöprő tűzerővel harcolnak vissza az ördög, a szörnyeteg és a lidérc ellen. Ez az erős dobozos készlet gyalogságot, lovasságot és tüzérséget biztosít a Cities of Sigmar hadseregei számára, sokoldalú haderőt alkotva a Warhammer Age of Sigmar játékaihoz.

Sereg/frakció
Cities of Sigmar
33.890 Ft (26.685 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Sigmar városai a fény és a remény bástyái a sötétség által sújtott birodalmakban. Halandó seregeik hittel és elsöprő tűzerővel harcolnak vissza az ördög, a szörnyeteg és a lidérc ellen.

Ez az erős dobozos készlet gyalogságot, lovasságot és tüzérséget biztosít a Cities of Sigmar hadseregei számára, sokoldalú haderőt alkotva a Warhammer Age of Sigmar játékaihoz.

A Freeguild Steelhelmek rangját a Freeguild Cavaliers támogatja lóháton, elölről pedig egy tekintélyes Freeguild Cavalier-Marsall vezeti. Egy Ironweld Nagyágyú halálos tűzerőt és védőbástyát biztosít, ahol csak szükség van rá.

Ez a műanyag dobozos készlet 17 Sigmar város miniatúráját építi fel:

– 1x Freeguild Cavalier-Marshal
– 1x Ironweld Nagyágyú
– 5x Freeguild Cavaliers
– 10x Freeguild Steelhelms

Minden modell a megfelelő alappal van ellátva. Ezeket a miniatűröket festetlenül szállítjuk és össze kell szerelni – javasoljuk a Citadel Plastic Glue és a Citadel Color festékek használatát.