Space Marines: Primaris Eliminators

Games Workshop
14.990 Ft (11.803 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. május 30.
Cikkszám: GW-48-93
Elhivatott lövészek, Eliminátorok kísértik a csatatér árnyékait, felkutatják a lehetőségek célpontjait, és lőtt tűzsorokkal. Aztán ezek a néma bérgyilkosok elsuhannak, és keresik a következő zsákmányt. Ennek az osztagnak minden modellje felfegyverkezhető las fusillal, amely tökéletes a legkeményebb célpontok kiszedésére, vagy egy csavaros mesterlövész puskával, amely minden helyzethez megfelelő lőszert biztosít.
Sereg/frakció
Space Marines
14.990 Ft (11.803 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Elhivatott lövészek, Eliminátorok kísértik a csatatér árnyékait, felkutatják a lehetőségek célpontjait, és lőtt tűzsorokkal. Aztán ezek a néma bérgyilkosok elsuhannak, és keresik a következő zsákmányt.

Ennek az osztagnak minden modellje felfegyverkezhető las fusillal, amely tökéletes a legkeményebb célpontok kiszedésére, vagy egy csavaros mesterlövész puskával, amely minden helyzethez megfelelő lőszert biztosít. Az őrmester felfegyverkezhető felbujtó csavaros karabélyral is. Mindhárom modell összeszerelhető sisakkal vagy anélkül, és a készlet számos opcionális alkatrészt tartalmaz, amelyek lehetővé teszik az egység egyedivé tételét.

A műanyag készlet 60 komponensből áll, és három Eliminátort tartalmaz. Minden modellhez tartozik egy Citadel 40 mm-es kerek talp. A készlet tartalmaz egy Primaris Space Marines Infantry transzfer lapot is.