Műanyag 8 darab cseppentős palack 10ml-es

Shesto
3.990 Ft (3.142 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. június 24.
Cikkszám: SHE-POL1010/8

Modelcraft cseppentős palackok (8x10 ml). Három méretben kapható csepegtetős palackkészlet; 10 ml, 15 ml vagy 17 ml. Folyadékok pontos adagolására tervezték, precíziós tű alakú hegyekkel az egyszerű áramlásszabályozás érdekében.

3.990 Ft (3.142 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Modelcraft cseppentős palackok (8x10 ml)

Három méretben kapható csepegtetős palackkészlet; 10 ml, 15 ml vagy 17 ml. Folyadékok pontos adagolására tervezték, precíziós tű alakú hegyekkel az egyszerű áramlásszabályozás érdekében.

POL1010/8 10 ml-es csepegtetős palackok x8

POL1015/6 15 ml-es csepegtetős palackok x6

POL1030/3 30 ml-es csepegtetős palackok x3

Fecskendők és csepegtetők

A Modelcraft kollekció különféle formájú és méretű fecskendőket tartalmaz, amelyeket folyadékok és zsírok pontos adagolására terveztek. Ideálisak a helyszíni szervizben való használatra, könnyen tárolhatók a szerszámkészletben. A sorozat a következő fecskendőket tartalmazza: 12 ml-es hajlított fúvókás fecskendő sokféle felhasználásra; 5 ml-es fecskendők ideálisak nagyobb folyadékmennyiségek felviteléhez; 1 ml-es fecskendő kis folyadékmennyiségekhez és a 4 csepegtetős palack készlete.

• Ideális festékek, olajok, oldószerek és egyebek tárolására
• Folyadékok pontos felhordása
• Könnyen szabályozható áramlási sebesség
• Nem mérgező PET műanyag és gyermekbiztos kupak

A SHESTO Modelcraft kollekció

A SHESTO Modelcraft Collection hasznos, gyakran nehezen beszerezhető precíziós kéziszerszámok és kiegészítők széles választékát tartalmazza, amelyek minden szerszámosládához nélkülözhetetlenek. A Modelcraft szerszámok kínálata számos olyan alkalmazást lefed, ahol részletességre, pontosságra és közeli ellenőrzésre van szükség, mint például: modellkészítés, általános hobbi és kézművesség, elektronika és fénytechnika, felújítás és restaurálás, ékszerkészítés, valamint kisebb barkács- és háztartási javítások. .