Mortarion: Daemon Primarch of Nurgle

Games Workshop
43.150 Ft (33.976 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. június 24.
Cikkszám: GW-43-49
Tízezer éve Mortarion, a Halálőrség Ura legyűrte ellenségeit a csatatéren. Mortarion csikorgó démonatkák, dübörgő legyek és mérgező pestisgőzök veszik körül, és hatalmas, csikorgó szárnyain száll harcba. ezeknek a csúnya fogaskerekeknek a dübörgő ütése kúszó félelemmel tölti el az ellenséget, még akkor is, amikor a halál bűzét árasztják a vonalaikon. Még a Halál Urának jelenlétében is halálos, az ellenfelek megfulladnak és összeomlanak, ahogy behódolnak a körülötte a levegőt felpörgető számtalan csapásnak.1 db, több részből álló műanyag figura, Warhammer 40 000 Death Guard sereghez.
Sereg/frakció
Death Guard
43.150 Ft (33.976 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Figurás társasjáték összerakható figurái - műanyag.

Tízezer éve Mortarion, a Halálőrség Ura legyűrte ellenségeit a csatatéren. Mortarion csikorgó démonatkák, dübörgő legyek és mérgező pestisgőzök veszik körül, és hatalmas, csikorgó szárnyain száll harcba. ezeknek a csúnya fogaskerekeknek a dübörgő ütése kúszó félelemmel tölti el az ellenséget, még akkor is, amikor a halál bűzét árasztják a vonalaikon. Még a Halál Urának jelenlétében is halálos, az ellenfelek megfulladnak és összeomlanak, ahogy behódolnak a körülötte a levegőt felpörgető számtalan csapásnak.

Ez a több részből álló műanyag készlet tartalmazza a Mortarion, Daemon Primarch of Nurgle összeszereléséhez szükséges alkatrészeket. Ez egy tornyosuló modell – a „miniatűr” szó aligha adja meg az igazságot, mivel a Halálgárda többi tagja fölé tornyosul, és még a vérszomjasoknak is ad valami, amire felnézhet! Barbaran Plate néven ismert barokk erőpáncélba öltözött – ezt rozsda és rothadás borítja, koponyák, tüskék és Nurgle szimbolikával minden vaskos alkatrészen. Penészköpenyek, láncok és egy korhadt burkolat lóg a páncélból, részben eltakarva a légzőkészülékét tápláló csőrendszert – nyugodtan feltételezhetjük, hogy ez a lélegeztetőgép nem szállít friss és tiszta levegőt Mortarionba, hanem aljas spórákat és betegségeket.

Két gonosz fegyverrel van felfegyverkezve: egy hatalmas, Silence nevű kaszával, egy rozsdás, de borotvaéles pengével, brutális láncfogakkal, világok vérével szennyezett, és még egy Reaver Titánt is képes darabokra törni; és a Lámpás, egy ősi energiapisztoly. Két modellezési lehetőség kínálkozik ezekhez a fegyverekhez – az egyik opció Mortarion oldalán lévő fegyvereket, a másik pedig sokkal agresszívabb pózt tartalmaz.

A Mortarion hatalmas, pusztuló szárnyakkal rendelkezik – ezeket nyomok, lyukak és szakadások mintázzák, Nurgle hordáinak rémületét és hanyatlását reprezentálva. Apropó Nurgle hordái, rengeteg extrát tartalmaz ez a készlet – 2 foszfexbombát hordozó Nurgling drón lóg a láncokról Mortarion páncélján, további 3 pedig az alapon: 1 egy Káosz ikont hordoz, az egyik füstölőt és egy füstölőt hordoz. említhetetlenül szörnyű anyagok tartálya. Magát a bázist sziklák részletezik, amelyeket maguk is megrongálnak a Daemon Primarch rossz jelenléte miatt.

A Mortarion, a Daemon Primarch of Nurgle 78 komponensből áll, és egy Citadel 100 mm-es kerek alappal van ellátva.