Modelcraft vékony szike és 10 darab pótpenge (9 mm)

Shesto
2.790 Ft (2.197 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. július 23.
Cikkszám: SHE-PKN1910

Modelcraft vékony szike és 10 darab pótpenge (9 mm). Ez a vékony penge tökéletes mindazon modellezési, művészeti, kézműves és kisebb barkácsolási alkalmazásokhoz, ahol közeli vezérlésre és részletességre van szükség.

2.790 Ft (2.197 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Modelcraft vékony szike és 10 darab pótpenge (9 mm)

Ez a vékony penge tökéletes mindazon modellezési, művészeti, kézműves és kisebb barkácsolási alkalmazásokhoz, ahol közeli vezérlésre és részletességre van szükség.

Kések és Vágók

A Model Craft kollekció speciális késeket és vágókat tartalmaz, amelyek sokféle alkalmazásra alkalmasak, beleértve a vágást, faragást, fűrészelést, kimarást, maratást, átszúrást, marást, kaparást, karcolást és vágást. Az egyszerű papír- vagy kártyavágásoktól a laminált műanyagok és akrilok beírásáig és vágásáig a Model Craft rendelkezik a megfelelő eszközzel a munkához.

• Behúzható, 140 mm-es lepattintható penge, 12 szekciós pengével, 9 mm x 0,3 mm
• Tartalmazza az automatikus reteszelő gombot, a pengeeltávolító eszközt és a akasztónyílást
• Ideális modellezéshez, művészethez, kézműves és kisebb barkácsolási feladatokhoz

Precíziós tartozékok

Modelcraft eszközökkel való használatra ajánlott.

A SHESTO Model Craft kollekció

A SHESTO Model Craft kollekció hasznos, gyakran nehezen beszerezhető precíziós kéziszerszámok és kiegészítők széles választékát tartalmazza, amelyek minden szerszámosládához nélkülözhetetlenek. A Model Craft eszközök kínálata számos olyan alkalmazást lefed, ahol részletességre, pontosságra és közeli ellenőrzésre van szükség, mint például: modellkészítés, általános hobbi és kézművesség, elektronika és fénytechnika, felújítás és restaurálás, ékszerkészítés, valamint kisebb barkácsolás és háztartás. javítások