Modelcraft többszögű satu

Shesto
13.790 Ft (10.858 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. április 23.
Cikkszám: SHE-PVC7008
A többszögletű satupad öntött alumíniumból és nikkelezett acélból készült. A forgatható és dönthető fej lehetővé teszi, hogy a munkadarabot a legkönnyebben elérhető szögbe manőverezze, majd egyetlen karral rögzítse. 
13.790 Ft (10.858 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Modelcraft többszögű satupad

Tárgyak rögzítéséhez és manőverezéséhez a legkönnyebben elérhető szögben.

Pofa szélessége: 75mm
Pofa kapacitás (gumipofák nélkül): 55mm
Pofa kapacitás (gumipofákkal): 50mm

A többszögletű satupad öntött alumíniumból és nikkelezett acélból készült. A forgatható és dönthető fej lehetővé teszi, hogy a munkadarabot a legkönnyebben elérhető szögbe manőverezze, majd egyetlen karral rögzítse. Az állványon lévő gumimarkolatok a kényesebb tárgyak megtartására szolgálnak. A pofák függőleges és vízszintes V-hornyokkal is rendelkeznek, amelyek ideálisak rudak, huzalok vagy kör alakú tárgyak tartásához. A satu akár 55 mm vastagságú padokra is rögzíthető, az állítható alsó szorítófogantyú lehetővé teszi az egyenetlen felületek kezelését, a puha felső fogantyú pedig védi a felületet a sérülésektől.

A fej elforgatása: 360 fokos fordulat
Döntési pozíciók: 0 - 90 fok
Teljes magasság a munkafelület felett: 155mm

Mint azt minden modellkészítő vagy barkácsoló tudja, elengedhetetlen, hogy a munkát biztonságosan és a megfelelő pozícióban tartsuk, különösen, ha precíz tárgyakon dolgozunk. Az elemek rögzítésével munka közben jobb pontosságot biztosíthat, és minimalizálhatja a hibákat. A Model Craft kollekció a szorító- és munkatartó eszközök átfogó választékát tartalmazza, amely minden modellépítő, kézműves vagy kisebb barkácsfeladathoz megfelel.

Rögzítés és munkatartás

A Modelcraft kollekcióban olyan szorító és munkatartó szerszámok találhatók, amelyek minden modellépítési és kézműves igényt kielégítenek. Mint azt minden gyakorlott modellkészítő tudja, elengedhetetlen, hogy a munkát biztonságosan és a megfelelő pozícióban tartsuk - különösen, ha precíziós tárgyakon dolgozunk. Az elemek rögzítésével munka közben biztosíthatja a pontosságot és minimalizálhatja a hibákat.

A SHESTO Modelcraft kollekció

A SHESTO Modelcraft kollekció hasznos, gyakran nehezen fellelhető precíziós kéziszerszámok és kiegészítők átfogó választéka, amelyek nélkülözhetetlenek minden szerszámosládában. A Modelcraft szerszámok választéka számos olyan alkalmazást lefed, ahol részletességre, pontosságra és közeli ellenőrzésre van szükség, mint például: modellépítés, általános hobbi- és kézművesség, elektronika és könnyűgépészet, felújítás és restaurálás, ékszerkészítés, valamint kisebb barkács- és háztartási javítások.