Modelcraft Super Fine figurafestő ecset 2 heggyel (7 mm és 9 mm)

Shesto
5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. június 03.
Cikkszám: SHE-PPB1079

Modelcraft szuperfinom figurafestő ecset 2 heggyel (7 mm és 9 mm). Könnyű akril és ötvözet test két heggyel (7 mm, 9 mm). Szintetikus nylon sörték, amelyek formát tartanak, tökéletesek a kis részletek pontos és precíz festésére.

5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Modelcraft szuperfinom figurafestő ecset 2 heggyel (7 mm és 9 mm)

Könnyű akril és ötvözet test két heggyel (7 mm, 9 mm). Szintetikus nylon sörték, amelyek formát tartanak, tökéletesek a kis részletek pontos és precíz festésére.

A levehető hegyek lehetővé teszik a könnyű és gyors váltást a kefék között. A készlet szuperfinom 7 mm-es hegyet tartalmaz a közeli részletezéshez és 9 mm-es hegyet extra kinyúlással, amely tökéletes a mélyedésekhez.

Ideális miniatűrök, képzőművészet, restaurálás és műköröm részletmunkáihoz.

Kiegészítő hegyek külön megvásárolhatók: PPB1007 (3x7mm), PPB1009 (3x9mm)

Megjegyzés: Használat után mindig tisztítsa meg az ecsetet, lehetőleg meleg vízzel. Használat után helyezze vissza a kupakot a sörték védelme és a minőség megőrzése érdekében.

Modelcraft

A SHESTO Modelcraft kollekció hasznos, gyakran nehezen beszerezhető precíziós kéziszerszámok és tartozékok széles választékát tartalmazza, amelyek minden szerszámosládához nélkülözhetetlenek. A Modelcraft eszközök kínálata számos olyan alkalmazást lefed, ahol részletgazdagságra, pontosságra és közeli vezérlésre van szükség, mint például: modellkészítés, általános hobbi és kézművesség, elektronika és világítás, mérnöki munkák, felújítás és restaurálás, ékszerkészítés, valamint kisebb barkácsolás, ill. háztartási javítások.