Modelcraft rugalmas maszkolószalag (1, 2, 3 és 6mm) négy csomag

Shesto
5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. július 23.
Cikkszám: SHE-PMA3000/4

Modelcraft rugalmas maszkolószalag (1, 2, 3 és 6mm) négy csomag. Ezek a készítő szalagok ideálisak modellezéshez, airbrushing-hoz, művészethez, kézművességhez, hobbihoz és még kisebb barkácsolási feladatokhoz is. A szalag ragad, marad és tisztán eltávolítható. Ezt a rugalmas, savmentes szalagot úgy tervezték, hogy kövesse az ívelt vonalakat és a kontúros felületeket anélkül, hogy gyűrődés, szakadás vagy festék elszíneződése következik be. Minden tekercs 18 m.

5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Modelcraft rugalmas maszkolószalag (1, 2, 3 és 6mm) négy csomag

Ezek a készítő szalagok ideálisak modellezéshez, airbrushing-hoz, művészethez, kézművességhez, hobbihoz és még kisebb barkácsolási feladatokhoz is. A szalag ragad, marad és tisztán eltávolítható.
Ezt a rugalmas, savmentes szalagot úgy tervezték, hogy kövesse az ívelt vonalakat és a kontúros felületeket anélkül, hogy gyűrődés, szakadás vagy festék elszíneződése következik be. Minden tekercs 18 m.

• Pontos és bonyolult maszkolás
• Nincs festékszivárgás vagy zavaró festékvonalak
• Savmentes
• 1, 2, 3 és 6 mm
• Négy csomag

A SHESTO Modelcraft kollekció

A SHESTO Modelcraft kollekció hasznos, gyakran nehezen beszerezhető precíziós kéziszerszámok és kiegészítők átfogó választéka, amelyek nélkülözhetetlenek minden szerszámosládában. A Model Craft szerszámok választéka számos olyan alkalmazást lefed, ahol részletességre, pontosságra és közeli ellenőrzésre van szükség, mint például: modellépítés, általános hobbi és kézművesség, elektronika és könnyűgépészet, felújítás és restaurálás, ékszerkészítés, valamint kisebb barkács- és háztartási javítások.