Modelcraft precíziós szögvágó

Shesto
9.190 Ft (7.236 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. április 23.
Cikkszám: SHE-PPL6900

Modelcraft precíziós szögletes vágó. Kifejezetten a műanyag és gyanta pontos síkbeli vágásához tervezték, ez a precíziós oldalvágó tisztán, minimális tisztítással távolítja el az alkatrészeket. Ideális az alkatrészek keretről való eltávolításához, a trimmeléshez és az alkatrészek előkészítéséhez.

9.190 Ft (7.236 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Modelcraft precíziós szögletes vágó

Kifejezetten a műanyag és gyanta pontos síkbeli vágásához tervezték, ez a precíziós oldalvágó tisztán, minimális tisztítással távolítja el az alkatrészeket. Ideális az alkatrészek keretről való eltávolításához, a trimmeléshez és az alkatrészek előkészítéséhez.

Könnyű és kényelmes használat, éles pengékkel a könnyű vágáshoz, a precíziós vágó időt és energiát takarít meg azzal, hogy első alkalommal tiszta vágásokat készít. Tökéletes modellezési és kézműves projektekhez.

Megjegyzés: Ezt a vágó szerszámot műanyag és gyanta használatára tervezték, a kemény anyagok, például fém vágása károsíthatja a pengéket.

- Vékony, ferde pengék a pontos vágásokhoz
- Edzett szénacél állkapcsok
- Éles, síkba vágás minimális tisztítással
- Kényelmes fogantyú
- Ideális műanyaghoz és gyantához
- Elengedhetetlen szerszám miniatűr építéshez, kézművességhez és sok máshoz

Fogók és fogók

Talán nyilvánvalónak tűnik, ha azt mondjuk, hogy a fogók a legkülönfélébb huzalok és egyéb anyagok megfogására és húzására szolgálnak. Mivel ilyen sokféle feladatra alkalmasak, a legjobb eredmény elérése érdekében elengedhetetlen a "megfelelő szerszám gondos kiválasztása a munkához". A Modelcraft kollekció a legtöbb modellezési és hobbi alkalmazáshoz hasznos miniatűr fogók választékát kínálja. A kényelmes szigetelt fogantyúk és a nyitó rugó örömteli használatot biztosít ezeknek a fogóknak és fogócsipeszeknek a használatához. 

A Modelcraft gyűjtemény

A Modelcraft kollekció hasznos, gyakran nehezen beszerezhető precíziós kéziszerszámok és kiegészítők átfogó választéka, amelyek nélkülözhetetlenek minden szerszámosládában. A Modelcraft szerszámok választéka számos olyan felhasználási területet lefed, ahol részletességre, pontosságra és közeli ellenőrzésre van szükség, mint például: modellépítés, általános hobbi és kézművesség, elektronika és könnyűgépészet, felújítás és restaurálás, ékszerkészítés, valamint kisebb barkács- és háztartási javítások.