Modelcraft precíziós mini spirál kézifúrószár

Shesto
4.190 Ft (3.299 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. április 23.
Cikkszám: SHE-PDR1126

Modelcraft precíziós mini spirál kézifúrószár (visszatérő rugóval). Ez a visszatérő rugóval ellátott mini kézi fúró ideális nagyon kicsi fúrókhoz, amelyeket a Model craft Microbox PDR4001 és PDR4004 fúrókészletekben szállítanak.

4.190 Ft (3.299 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Modelcraft precíziós mini spirál kézifúrószár (visszatérő rugóval)

Ez a visszatérő rugóval ellátott mini kézi fúró ideális nagyon kicsi fúrókhoz, amelyeket a Model craft Microbox PDR4001 és PDR4004 fúrókészletekben szállítanak.

Fúrók, dörzsárak és szerszámtartók

A Modelcraft kollekció fúrókat, dörzsárakat és satukat tartalmaz. A sikeres fúrás nemcsak a munkához megfelelő fúrószár használatán múlik, hanem a pontosságot garantáló megfelelő technikák használatán is. Könnyen előfordulhat, hogy egy kis arkhimédeszi fúró több irányítást tesz lehetővé, mint a fúró beszerelése egy túlméretezett fúrógépbe. A kúpos dörzsárak ideálisak a panelfuratok befejezésére és sorjázására.

• Mini Spirál kézi fúró
• A recézett középső gyűrű megnyomásával fordul
• Minden kis fúrószárhoz 1 mm-ig

A SHESTO Modelcraft

A SHESTO Modelcraft Collection hasznos, gyakran nehezen beszerezhető precíziós kéziszerszámok és kiegészítők széles választékát tartalmazza, amelyek minden szerszámosládához nélkülözhetetlenek. A Model craft eszközök kínálata számos olyan alkalmazást lefed, ahol részletességre, pontosságra és közeli ellenőrzésre van szükség, mint például: modellkészítés, általános hobbi és kézművesség, elektronika és fénytechnika, felújítás és restaurálás, ékszerkészítés, valamint kisebb barkácsolás és háztartás. javítások.