Modelcraft pontozó, karcoló (100 mm)

Shesto
2.590 Ft (2.039 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. május 30.
Cikkszám: SHE-PSB1416

Modelcraft pontozó, karcoló (100 mm). Ezt a precíziós pontozót, karcolót a gépészek és a hobbirajongók számára tervezték. Ideális szűk helyeken történő jelöléshez, különösen előre megmunkált munkadarabokon.

2.590 Ft (2.039 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Modelcraft pontozó, karcoló (100 mm)

Ezt a precíziós pontozót, karcolót a gépészek és a hobbirajongók számára tervezték. Ideális szűk helyeken történő jelöléshez, különösen előre megmunkált munkadarabokon.

Jelölés és mérés

A Modelcraft Collection jelöléshez és méréshez szükséges eszközöket tartalmaz. A pontos mérés és jelölés alapvető fontosságú minden hobbi és kézműves projekt sikeréhez. A legtöbb mérési feladatot meg tudja majd oldani egy acélszabály, egy mérnöki négyzet és egy írószerszám segítségével. Vannak olyan feladatok, amelyek nagyobb pontosságot igényelnek. Ilyen körülmények között egy sor elválasztó tolómérő, mikrométeres vagy nóniuszos tolómérő általában biztosítja a kívánt pontosságot.

A SHESTO Modelcraft kollekció

A SHESTO Modelcraft kollekció hasznos, gyakran nehezen beszerezhető precíziós kéziszerszámok és tartozékok széles választékát tartalmazza, amelyek minden szerszámosládához nélkülözhetetlenek. A Modelcraft szerszámok kínálata számos olyan alkalmazást lefed, ahol részletességre, pontosságra és közeli ellenőrzésre van szükség, mint például: modellkészítés, általános hobbi és kézművesség, elektronika és fénytechnika, felújítás és restaurálás, ékszerkészítés, valamint kisebb barkács- és háztartási javítások. .