Modelcraft Pick & Place eszköz apró elemek felszedéséhez és ráhelyezéséhez

Shesto
3.690 Ft (2.906 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. június 03.
Cikkszám: SHE-PTW1132

Modelcraft Pick & Place Tool (közepes). A Medium tip (kék) pick & place eszközt kifejezetten beépített, impregnált szilikon hegyével tervezték, amely a szükséges tapadóképességgel rendelkezik a kis alkatrészek pontos felszedéséhez és elhelyezéséhez.

3.690 Ft (2.906 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Modelcraft Pick & Place Tool (közepes)

A Medium tip (kék) pick & place eszközt kifejezetten beépített, impregnált szilikon hegyével tervezték, amely a szükséges tapadóképességgel rendelkezik a kis alkatrészek pontos felszedéséhez és elhelyezéséhez.

Kiválasztás és elhelyezés eszközök

A miniatűr és mikroszkopikus alkatrészeket nehéz lehet kiválasztani, megtartani és elhelyezni. A Pick & Place szerszámok impregnált szilikon csúcsaikkal rendelkeznek a szükséges tapadóképességgel. 3 méretben kapható: PTW1131 Small (piros), PTW1132 Medium (kék) és PTW1133 Large (zöld). Ezek a kiváló eszközök ideálisak gyöngyökhöz, drágakövekhez, csillámokhoz, konfettiekhez, lyukasztókhoz, matricákhoz, műanyag modellalkatrészekhez és bélyegekhez.

• Ideális kis tárgyak felvételéhez és pontos elhelyezéséhez
• Ragadós szilikon hegyek a pontos kezelés érdekében
• Műanyag modellalkatrészekhez, matricákhoz, gyöngyökhöz, drágakövekhez, csillámokhoz és bélyegekhez

A SHESTO Modelcraft kollekció

A SHESTO Modelcraft kollekció hasznos, gyakran nehezen beszerezhető precíziós kéziszerszámok és tartozékok széles választékát tartalmazza, amelyek minden szerszámosládához nélkülözhetetlenek. A Modelcraft eszközök kínálata számos olyan alkalmazást lefed, ahol részletességre, pontosságra és közeli ellenőrzésre van szükség, mint például: modellkészítés, általános hobbi és kézműves, elektronika és fénytechnika, felújítás és restaurálás, ékszerkészítés, valamint kisebb barkács- és háztartási javítások. .