Modelcraft műanyag sorjázó makettekhez

Shesto
2.790 Ft (2.197 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. június 03.
Cikkszám: SHE-PSP1000/M

Modelcraft műanyag sorjázó makettekhez: a tökéletes sorjázó szerszám. A miniatúrákon végzett precíziós munkához tervezett műanyag sorjázó tökéletes a felesleges anyag és a csúnya formavonalak eltávolítására a modellekről, a gyantaöntéshez, a 3D nyomtatáshoz és sok máshoz.

2.790 Ft (2.197 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Modelcraft műanyag sorjázó makettekhez

A miniatúrákon végzett precíziós munkához tervezett műanyag sorjázó tökéletes a felesleges anyag és a csúnya formavonalak eltávolítására a modellekről, a gyantaöntéshez, a 3D nyomtatáshoz és sok máshoz.

A karcsú fogantyú és él ideális olyan feladatokhoz, ahol precizitásra van szükség, és olyan területeket is elér, amelyeket a nagyobb szerszámok nem tudnak, miközben csökkenti az éles kések szükségességét, és biztonságban tartja ujjait!

Egyszerűen húzza az acélélt a formavonal mentén vagy a csonk felé, hogy eltávolítsa a felesleges anyagot, így sima felületet hagyva.

• Tisztítsa meg a formavonalakat
• Vékony, precíziós kialakítás a részletes munkához
• Könnyű és kényelmes
• Ideális műanyag miniatúrákhoz, gyantához és 3D nyomtatáshoz

A Model Craft kollekció

A Modelcraft kollekció hasznos, gyakran nehezen beszerezhető precíziós kéziszerszámok és tartozékok széles választékát tartalmazza, amelyek minden szerszámosládához nélkülözhetetlenek. A Model Craft eszközök kínálata számos olyan alkalmazást lefed, ahol részletgazdagságra, pontosságra és közeli vezérlésre van szükség, mint például: modellkészítés, általános hobbi és kézművesség, elektronika és fénytechnika, felújítás és restaurálás, ékszerkészítés, valamint kisebb barkácsolás, ill. háztartási javítások