Modelcraft mini kézifűrész szett

Shesto
8.490 Ft (6.685 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. június 24.
Cikkszám: SHE-PKN0043/K

• Ideális bonyolult vágásokhoz
• Műanyagokhoz, fotomaratott alkatrészekhez és fához
• 4 nagyon finom fűrész (0,24 mm)

8.490 Ft (6.685 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Modelcraft mini fűrész készlet

Puha markolat #1 fogantyú #11 pengével, mágneses véggel és 4x mini fűrészlappal. Tökéletes kézműves foglalkozásokhoz, modellépítéshez és egyéb bonyolult feladatokhoz.
Tartalmaz 4 nagyon finom fűrészt (0,24 mm) a finom és bonyolult vágásokhoz.
Puha markolatú fogantyú a kényelemért és a könnyű vezérlésért vágás közben. Ideális fotomaratással ellátott alkatrészekhez, műanyagokhoz és fához.

Kések és Vágók

A Modelcraft kollekció speciális késeket és vágókat tartalmaz, amelyek sokféle alkalmazásra alkalmasak, beleértve a vágást, faragást, fűrészelést, kimarást, maratást, átszúrást, marást, kaparást, karcolást és vágást. Az egyszerű papír- vagy kártyavágásoktól a laminált műanyagok és akrilok feliratozásáig a Modelcraft rendelkezik a megfelelő eszközzel a munkához.

A SHESTO Modelcraft kollekció

A SHESTO Modelcraft Collection hasznos, gyakran nehezen beszerezhető precíziós kéziszerszámok és kiegészítők széles választékát tartalmazza, amelyek minden szerszámosládához nélkülözhetetlenek. A Modelcraft szerszámok kínálata számos olyan alkalmazást lefed, ahol részletességre, pontosságra és közeli ellenőrzésre van szükség, mint például: modellkészítés, általános hobbi és kézművesség, elektronika és fénytechnika, felújítás és restaurálás, ékszerkészítés, valamint kisebb barkács- és háztartási javítások. .