Modelcraft mikro szerszámkészlet

Shesto
13.790 Ft (10.858 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. július 29.
Cikkszám: SHE-PTK1000
Precíziós szerszámkészlet, amely tökéletes a modellezés, a kézművesség és a hobbi részletmunkáihoz. Ez a hobbiszükségletekkel teli precíziós szerszámkészlet ideális miniatűr építéshez, építészeti modellezéshez, RC, kézművességhez és restauráláshoz. A készlet kompakt és könnyen szállítható a mellékelt praktikus cipzáras tokkal, amely tökéletes az utazáshoz!
13.790 Ft (10.858 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Modelcraft Micro szerszámkészlet

Precíziós szerszámkészlet, amely tökéletes a modellezés, a kézművesség és a hobbi részletmunkáihoz.

Ez a hobbiszükségletekkel teli precíziós szerszámkészlet ideális miniatűr építéshez, építészeti modellezéshez, RC, kézművességhez és restauráláshoz. A készlet kompakt és könnyen szállítható a mellékelt praktikus cipzáras tokkal, amely tökéletes az utazáshoz!

A mellékelt szerszámok könnyűek és könnyen kezelhetők, úgy tervezték őket, hogy könnyedén megoldják a részletes feladatokat.

- Precíziós oldalvágó
- Mikro hobbikés (5 penge)
- Mikro-formavonal eltávolító
- 3x mini tűreszelő (lapos, kerek és félköríves)
- Szuper finom ecset 2 hegyű ecsettel
- A6 öngyógyító vágólap

a Modelcraft kollekció

A Modelcraft Collection hasznos, gyakran nehezen beszerezhető precíziós kéziszerszámok és kiegészítők átfogó választéka, amelyek nélkülözhetetlenek minden szerszámosládában. A Model Craft szerszámok választéka számos olyan alkalmazást lefed, ahol részletességre, pontosságra és közeli ellenőrzésre van szükség, mint például a modellépítés, általános hobbi és kézművesség, elektronika és könnyűgépészet, felújítás és restaurálás, ékszerkészítés, valamint kisebb barkács- és háztartási javítások.

A sérülések elkerülése érdekében a pengét gyermekek és állatok elől elzárva kell tartani.