Modelcraft Micro Hobby kés pontozó - karcoló véggel

Shesto
2.790 Ft (2.197 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. június 24.
Cikkszám: SHE-PKN4220

Modelcraft Micro Hobby kés pontozó - karcoló véggel. Ez a kiváló mikroszerszám a tökéletes precíziós vágó, mindössze 4 mm-es pengeszélességgel, ideális a legbonyolultabb feladatokhoz és a legrészletesebb munkákhoz a modellezés, könnyűmérnöki, hobbi, művészeti és kézműves területeken.

2.790 Ft (2.197 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Modelcraft Micro Hobby kés pontozó - karcoló véggel

Ez a kiváló mikroszerszám a tökéletes precíziós vágó, mindössze 4 mm-es pengeszélességgel, ideális a legbonyolultabb feladatokhoz és a legrészletesebb munkákhoz a modellezés, könnyűmérnöki, hobbi, művészeti és kézműves területeken.

Könnyű és vékony, recézett markolattal a jobb irányítás érdekében, ez a praktikus eszköz egy finom vágóéllel is rendelkezik, amely tökéletes anyagok jelölésére és panelvonalak újraírására.

Kések és Vágók

A Modelcraft kollekció speciális késeket és vágókat tartalmaz, amelyek sokféle alkalmazásra alkalmasak, beleértve a vágást, faragást, fűrészelést, kimarást, maratást, átszúrást, marást, kaparást, karcolást és vágást. A papír vagy kártya egyszerű vágásaitól a laminált műanyagok és akrilok levágásáig és vágásáig a Modelcraft rendelkezik a megfelelő eszközzel a munkához.

• Dupla végű precíziós késsel és finom hegyes íróval
• Mikropenge tökéletes a bonyolult vágáshoz és nyíráshoz
• Scriber vég fa, fém, műanyag, laminált anyagok és egyebek jelölésére
• 2 tartalék mikropengét tartalmaz

A Modelcraft gyűjtemény

A Modelcraft Collection hasznos, gyakran nehezen beszerezhető precíziós kéziszerszámok és kiegészítők széles választékát tartalmazza, amelyek minden szerszámosládához nélkülözhetetlenek. A Model Craft eszközök kínálata számos olyan alkalmazást lefed, ahol részletességre, pontosságra és közeli ellenőrzésre van szükség, mint például: modellkészítés, általános hobbi és kézművesség, elektronika és fénytechnika, felújítás és restaurálás, ékszerkészítés, valamint kisebb barkácsolás és háztartás. javítások.