Modelcraft maszkoló gitt

Shesto
5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. június 03.
Cikkszám: SHE-PMA1000

Modelcraft maszkoló gitt. Az újrafelhasználható maszkoló gitt úgy lett kialakítva, hogy könnyen eltávolítható legyen a festett területek károsítása nélkül. Ez a sokoldalú gitt tekerhető, vágható és formázható bármilyen feladatnak megfelelően, tökéletes kemény és puha élek készítéséhez airbrush és álcázó minták készítésekor.

5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Modelcraft maszkoló gitt

Az újrafelhasználható maszkoló gitt úgy lett kialakítva, hogy könnyen eltávolítható legyen a festett területek károsítása nélkül. Ez a sokoldalú gitt tekerhető, vágható és formázható bármilyen feladatnak megfelelően, tökéletes kemény és puha élek készítéséhez airbrush és álcázó minták készítésekor.

Nem foltosodik, zsírmentes és nem hagy nyomot.

• Festés előtt takarja le a területeket
• Könnyen formázható, hogy követni tudja az íveket és a részleteket
• Eltávolítja anélkül, hogy károsítaná a felületeket vagy a fényezést
• Ideális airbrush-hoz és modellezéshez

A SHESTO Modelcraft kollekció

A SHESTO Modelcraft kollekció hasznos, gyakran nehezen beszerezhető precíziós kéziszerszámok és kiegészítők átfogó választéka, amelyek nélkülözhetetlenek minden szerszámosládában. A Model Craft szerszámok választéka számos olyan alkalmazást lefed, ahol részletességre, pontosságra és közeli ellenőrzésre van szükség, mint például: modellépítés, általános hobbi és kézművesség, elektronika és könnyűgépészet, felújítás és restaurálás, ékszerkészítés, valamint kisebb barkács- és háztartási javítások.