Modelcraft mágneses csipeszkészlet

Shesto
7.390 Ft (5.819 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. május 30.
Cikkszám: SHE-PTM1000

Magnets & Tweezer Set -  Modelcraft mágnesek és csipeszkészlet. Ez a ritkaföldmágnes-készlet ideális modellezéshez, három különböző méretű mágnessel, amelyek bármilyen feladatra készen állnak - a katonai modellek fegyveropcióinak mágnesezésétől kezdve a vasúti modellezésben használt egyedi csatlakozókig és a slot carok leszorítóerejének létrehozásáig.

7.390 Ft (5.819 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Ez a ritkaföldmágnes-készlet ideális modellezéshez, három különböző méretű mágnessel, amelyek bármilyen feladatra készen állnak - a katonai modellek fegyveropcióinak mágnesezésétől kezdve a vasúti modellezésben használt egyedi csatlakozókig és a slot carok leszorítóerejének létrehozásáig.

A mágnesek szétválasztásához óvatosan nyomja meg oldalról, és emelje el a szélétől. Miután a mágnes leválasztásra került, csipesszel lehet kezelni a pontos pozícionáláshoz, amikor a helyére ragasztjuk.

A neodímium mágnesek nagyon erősek, és óvatosan kell kezelni őket. Kérjük, használat előtt olvassa el a mellékelt alábbi útmutatót.

Csipesz

A miniatűr és mikroszkopikus alkatrészeket és komponenseket nehéz lehet felvenni, megfogni és elhelyezni. A csipeszek megkönnyítik a pontos és finom kezelést. Akár hegyes, éles vagy tompa hegyű, normál vagy fordított működésű, antimágneses, hosszú vagy rövid, kínálatunkban gyakorlatilag minden alkalmazáshoz megfelelő modellek találhatók.