Modelcraft kis multi szorítók (40mm) x 2 db

Shesto
6.490 Ft (5.110 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. május 30.
Cikkszám: SHE-PCL8710/2

Modelcraft kis multi szorítók (40mm) x 2 db. Ezek az egyedi bilincsek a repülőgépiparban használt, technológiailag fejlett anyagokból készülnek. A gerendák nagy sűrűségű szénszálakból készülnek, a pofák pedig hihetetlenül rugalmasak, így a bilincsek az emberi kézhez hasonló tapintású rugalmasságot és nyomásérzékenységet biztosítanak. A bilincsek használhatók tartásra és préselésre, szórószerszámként vagy jig létrehozására. 

6.490 Ft (5.110 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Modelcraft kis multi szorítók (40mm) x 2 db

Ezek az egyedi bilincsek a repülőgépiparban használt, technológiailag fejlett anyagokból készülnek. A gerendák nagy sűrűségű szénszálakból készülnek, a pofák pedig hihetetlenül rugalmasak, így a bilincsek az emberi kézhez hasonló tapintású rugalmasságot és nyomásérzékenységet biztosítanak. A bilincsek használhatók tartásra és préselésre, szórószerszámként vagy jig létrehozására. 

Szorítás és munkatartás

A Modelcraft kollekcióban olyan szorító és munkatartó szerszámok találhatók, amelyek minden modellépítési és kézműves igényt kielégítenek. Mint azt minden gyakorlott modellkészítő tudja, elengedhetetlen, hogy a munkát biztonságosan és a megfelelő helyzetben tartsuk, különösen, ha precíziós tárgyakon dolgozunk. Az elemek rögzítésével munka közben biztosíthatja a pontosságot és minimalizálhatja a hibákat.

- 2 egyedi multi-kapocs 80 mm-es gerendákkal és két pofával
- Használható rögzítésre, szétterítésre és állványok készítésére
- A gerendák közötti kapacitás 40mm
- Munkadarabok tartására és rögzítésére ragasztás, festés stb. közben.

A SHESTO Modelcraft kollekció

A SHESTO Modelcraft kollekció hasznos, gyakran nehezen beszerezhető precíziós kéziszerszámok és kiegészítők átfogó választéka, amelyek nélkülözhetetlenek minden szerszámosládában. A Model Craft szerszámok választéka számos olyan alkalmazást lefed, ahol részletességre, pontosságra és közeli ellenőrzésre van szükség, mint például: modellépítés, általános hobbi és kézművesség, elektronika és könnyűgépészet, felújítás és restaurálás, ékszerkészítés, valamint kisebb barkács- és háztartási javítások.