Modelcraft kétvégű rozsdamentes acél faragó-formázó

Shesto
1.890 Ft (1.488 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. április 23.
Cikkszám: SHE-PDT0982

Modelcraft kétvégű rozsdamentes acél faragó-formázó. Ez a kétvégű rozsdamentes acél faragó lehetővé teszi a modelleken az öntés előtt az irányított faragást, alakítást és formázást. Ideális lágy anyagok és keverékek szórására, simítására és felvitelére, valamint kaparásra és általános eltávolításra.

1.890 Ft (1.488 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Modelcraft kétvégű rozsdamentes acél faragó-formázó

Ez a kétvégű rozsdamentes acél faragó lehetővé teszi a modelleken az öntés előtt az irányított faragást, alakítást és formázást. Ideális lágy anyagok és keverékek szórására, simítására és felvitelére, valamint kaparásra és általános eltávolításra.

Probes & Carvers

A viaszfaragókat és szondákat fogtechnikusok és ékszerészek használják modellek faragására, formázására és formázására az öntés előtt. Ideális modellezőknek és kézműveseknek is, puha anyagokkal való használathoz szóráshoz, simításhoz, kaparáshoz és általános eltávolításhoz

• Faragáshoz, formázáshoz és formázáshoz
• Szórásra és simításra is alkalmas

A SHESTO Modelcraft

A SHESTO Modelcraft Collection hasznos, gyakran nehezen beszerezhető precíziós kéziszerszámok és kiegészítők széles választékát tartalmazza, amelyek minden szerszámosládához nélkülözhetetlenek. A Model Craft eszközök kínálata számos olyan alkalmazást lefed, ahol részletességre, pontosságra és közeli ellenőrzésre van szükség, mint például: modellkészítés, általános hobbi és kézművesség, elektronika és fénytechnika, felújítás és restaurálás, ékszerkészítés, valamint kisebb barkácsolás és háztartás. javítások.