Modelcraft Berna nagyméretű többcélú hobbiszorító (200mm)

Shesto
5.090 Ft (4.008 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. június 03.
Cikkszám: SHE-PCL8720

Modelcraft Berna nagyméretű többcélú hobbiszorító (200mm). Ezek az egyedülálló szorítók, amelyeket Franciaországban fejlesztett ki Dr Berna, technológiailag fejlett anyagokból készülnek, amelyeket a repülőgépiparban használnak. A gerendák nagy sűrűségű szénszálakból készülnek, a pofák pedig hihetetlenül rugalmasak – így a bilincsek tapintható rugalmasságot és nyomásérzékenységet biztosítanak az emberi kézhez hasonlóan.

5.090 Ft (4.008 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Modelcraft Berna nagyméretű többcélú hobbiszorító (200mm)

Ezek az egyedülálló szorítók, amelyeket Franciaországban fejlesztett ki Dr Berna, technológiailag fejlett anyagokból készülnek, amelyeket a repülőgépiparban használnak. A gerendák nagy sűrűségű szénszálakból készülnek, a pofák pedig hihetetlenül rugalmasak – így a bilincsek tapintható rugalmasságot és nyomásérzékenységet biztosítanak az emberi kézhez hasonlóan.

Több bilincs – Használjon bilincseket különféle kombinációkban, hogy megnyomja az egyébként nehezen elérhető felületeket
Szórószerszám - A pufferek irányának megfordításával a Berna Assemblers szóróeszközként használható. Ideális munkadarabok tartására festés, időjárás stb.
Hozzon létre egy Jig-et – Használja a Berna Assemblers-t a csatlakozókkal és egyéb tartozékokkal együtt, hogy elkészítse saját kirakóit, amelyek még a legbonyolultabb formákat is megtartják.

Befogás és munkatartás

A Modelcraft kollekcióban megtalálhatók a rögzítéshez és a munkavégzéshez szükséges eszközök, hogy minden modellkészítési és kézműves követelményt kielégítsenek. Amint azt minden tapasztalt modellgyártó tudja, elengedhetetlen, hogy a munkát biztonságosan és a megfelelő helyzetben tartsuk – különösen, ha precíziós tárgyakon dolgozik. Ha rögzíti az elemeket munka közben, biztosíthatja a pontosságot és minimalizálhatja a hibákat.

• 1 x nagy hobbibilincs
• 200 mm-es gerenda 2 pofával
• A gerendák nagy sűrűségű szénszálakból készülnek
• A pofák hihetetlenül hajlékonyak, így a bilincsek tapintható rugalmasságot biztosítanak

A SHESTO Modelcraft kollekció

A SHESTO Modelcraft kollekció hasznos, gyakran nehezen beszerezhető precíziós kéziszerszámok és tartozékok széles választékát tartalmazza, amelyek minden szerszámosládához nélkülözhetetlenek. A Model Craft eszközök kínálata számos olyan alkalmazást lefed, ahol részletességre, pontosságra és közeli ellenőrzésre van szükség, mint például: modellkészítés, általános hobbi és kézművesség, elektronika és fénytechnika, felújítás és restaurálás, ékszerkészítés, valamint kisebb barkácsolás és háztartás. javítások.