Modelcraft 9 darab precíziós aplikátor hegy fecskendőhöz

Shesto
2.790 Ft (2.197 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. június 24.
Cikkszám: SHE-POL1009

Modelcraft 9 darab precíziós aplikátor hegy fecskendőhöz. Tökéletes ragasztók, zsírok, oldószerek és festékek precíz felhordására. Csőnyílás 4,5 mm az 1 ml-es és 5 ml-es fecskendőkhez. A legtöbb ragasztópalackhoz is rögzíthető. A csúcs teljes hossza 30 mm (kb.), a szabadon álló rozsdamentes acél hegy hossza 12 mm (kb.)
Ideális modellezéshez, művészeti, kézműves és egyéb speciális alkalmazásokhoz.

2.790 Ft (2.197 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Modelcraft 9 darab precíziós aplikátor hegy fecskendőhöz

Tökéletes ragasztók, zsírok, oldószerek és festékek precíz felhordására. Csőnyílás 4,5 mm az 1 ml-es és 5 ml-es fecskendőkhez. A legtöbb ragasztópalackhoz is rögzíthető. A csúcs teljes hossza 30 mm (kb.), a szabadon álló rozsdamentes acél hegy hossza 12 mm (kb.)
Ideális modellezéshez, művészeti, kézműves és egyéb speciális alkalmazásokhoz.

Fecskendők és csepegtetők

A Modelcraft kollekció különféle formájú és méretű fecskendőket tartalmaz, amelyeket folyadékok, ragasztók és zsírok pontos adagolására terveztek. Ideálisan alkalmasak fájlszolgáltatás használatára, könnyen tárolhatók az eszköztárban. A sorozat a következő fecskendőket tartalmazza: 12 ml-es hajlított fúvókás fecskendő sokféle felhasználáshoz; 5 ml-es fecskendők ideálisak nagyobb mennyiségek felviteléhez; 1 ml-es fecskendő kis folyadékmennyiségekhez és a 4 db csepegtetős palack készlete.

• 9 x applikátorhegy
• Ragasztók, zsírok, oldószerek és festékek pontos felhordásához

A SHESTO Modelcraft kollekció

A SHESTO Modelcraft kollekció hasznos, gyakran nehezen beszerezhető precíziós kéziszerszámok és tartozékok széles választékát tartalmazza, amelyek minden szerszámosládához nélkülözhetetlenek. A Modelcraft szerszámok kínálata számos olyan alkalmazást lefed, ahol részletességre, pontosságra és közeli ellenőrzésre van szükség, mint például: modellkészítés, általános hobbi és kézművesség, elektronika és fénytechnika, felújítás és restaurálás, ékszerkészítés, valamint kisebb barkács- és háztartási javítások. .